Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

Bioderma

Az egészséges bőrért, innovációval - Ismerje meg a Bioderma márkát

Bioderma Photoderm, Bioderma Sébium, Bioderma Hydrabio? Ki ne találkozott volna már e népszerű termékekkel a fényvédelem és a bőrápolás területén! A Bioderma ma már megkerülhetetlen márka, ha bőrápolásról van szó, hiszen minőségi termékeik felettébb hatékonyak és bizonyítottak. A Bioderma több mint négy évtizede áll az egészséges bőr fenntartásának és a bőrápolás fejlesztésének élén. A márka egyedülálló megközelítést alkalmaz a bőrápolás terén, kiemelve a bőr biológiai mechanizmusait és természetes egyensúlyát. 

A Bioderma abban hisz, hogy az egészséges bőr mindenki számára elérhetővé kell, hogy váljon, ezért minden egyén, minden korosztály és minden bőrtípus számára külön fejlesztik termékeiket, kihasználva a biológia és a bőrgyógyászat terén szerzett szakértelmüket.

Világszerte egészségügyi szakemberekkel együttműködve specializált termékeket fejlesztenek az egészséges bőr megőrzésére és a különféle bőrproblémák kezelésére. Reaktív bőrre, száraz vagy atópiás bőrre, pattanásokra hajlamos bőrre és más rendellenességekre egyaránt koncentrálnak. Segítenek minden bőrtípusnak erősödni és egészségesebbé válni, függetlenül az érzékenységtől vagy a környezeti tényezőktől. A praktikus és könnyen kezelhető termékeik mindennap gondoskodnak a bőrünkről, anélkül, hogy bármilyen módon károsítanák vagy veszélyeztetnék a bőr egészségét és természetes egyensúlyát.

 

A legnépszerűbb Bioderma termékcsaládok

 

Bioderma Photoderm: Napvédelem és bőrregeneráció

Keresi a legbiztonságosabb napvédő terméket gyermekének? A bőrének a legmagasabb SPF védelemre van szüksége?

A Bioderma válasza a Photoderm termékcsalád, mely teljes körű fényvédő megoldást nyújt a különböző bőrtípusokhoz, az egész család számára. A Bioderma Photoderm sorozat napvédő termékei széles választékban kínálnak megoldást az UV-sugárzás okozta bőrkárosodások ellen. Innovatív formuláik védelmet nyújtanak a különböző bőrtípusoknak az UVB- és UVA-sugarak ellen, miközben részt vesznek a bőr regenerációjában is. 

Támogatja és megerősíti az érzékeny bőrt, beleértve a napallergiás vagy kémiai szűrőkre érzékeny bőrt is. Személyre szabott fényvédelmet biztosít a különféle bőrtípusoknak, legyen az érzékeny, zsíros, pattanásra hajlamos, száraz vagy hiperpigmentált arcbőr.

 

Bioderma Sébium: Zsíros és problémás bőr kezelése

A bőr változásokon megy át serdülőkorban: magasabb zsírsavszinttel rendelkezik, amely gyakori pattanásokat és mitesszereket okoz, sőt ezek időnként felnőttkorban is fennmaradnak. 

A Sébium sorozat a zsíros és pattanásra hajlamos bőrre összpontosít. Termékeik célja az olajosság csökkentése és a pattanások megelőzése, miközben tisztítják és segítik a bőr egyensúlyának fenntartását. A Sébium termékcsalád olyan arctisztító és arcápolási termékeket tartalmaz, melyeket bőrgyógyászok ajánlanak: habzó géleket, micellás vizet és más arclemosókat kombinált, zsíros bőrre, emellett foltokat korrigáló krémeket és egyéb hidratáló készítményeket, kifejezetten a pattanásokra hajlamos bőr igényeire szabva. Fedezze fel a bőrének megfelelő arcápolási rutint!

 

Bioderma Hydrabio: Intenzív hidratáció érzékeny bőrre

Minden bőrtípus, legyen az száraz, zsíros vagy kombinált, küzdhet a dehidratáció problémájával. A bőr sejtjei képtelenek megtartani a felszínen a szükséges vízmennyiséget, ami feszültté teszi az arcbőrt és elveszíti a természetes ragyogását is.

Hydrabio termékek az intenzív hidratációt szolgálják az érzékeny és száraz bőr számára. Képességük van helyreállítani a bőr nedvességtartalmát, növelve annak rugalmasságát és puhaságát. Kifejlesztettek speciális arctisztító termékeket a vízhiányos bőr számára, például micellás vizet és arclemosó tejet, emellett önhidratálást elősegítő szérumokat, tápláló arckrémet és innovatív arcápolókat.

 

Válassza a Bioderma megbízhatóságát a Pirulafutár webshopjából!

A Pirulafutár elkötelezett a vásárlói elégedettsége és egészsége iránt! Kínálatukban a Bioderma termékei gondosan válogatott minőségi készítmények, melyeket alaposan tesztelnek a hatékonyság és biztonság szempontjából. Az említett Bioderma termékcsaládok - a Photoderm, Sébium és Hydrabio - hatékony megoldásokat kínálnak a bőrproblémákra és a bőr egészségének fenntartására. A Pirulafutár webshop minden támogatást megad vásárlóinak a megfelelő bőrápolási termékek kiválasztásában és használatában.

A fent említett kiemelt termékcsaládok mellett az Atoderm, Node, ABC Derm, Cicabio, Pigmentbio, Sensibio termékeket is megtalálja webshopunk kínálatában, amelyek előnyeiről részletesen tájékozódhat termékleírások alapján.