Rendeld házhoz és mi ingyenesen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Hyaluron-Filler+Elasticyti

8termék 18

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity


Csökkenti a mély ráncokat, halványítja az öregségi foltokat, fokozza a bőr rugalmasságát és ragyogását!


Öregedésgátló bőrápolás a láthatóan fiatalosabb megjelenésű, simább és sugárzó bőrért lett kifejlesztve.
Ahogy idősödünk, bőrünk szerkezetében változások mennek végbe. A bőr rugalmassága és tömörsége csökken, az öregségi foltok és a ráncok száma viszont nő.


Az Eucerin Hyaluron-Filler család három innovatív termékcsoportot foglal magában, melyek klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon többféle öregedésgátló hatást is kifejtenek. Mindegyik termékcsoportnak más-más probléma az elsődleges célpontja (a ráncok, a bőrtömörség csökkenése, illetve a rugalmasságvesztés), így a bőr az idősödés folyamatának minden szakaszában pontosan azt az ápolást kaphatja, amelyre szüksége van.


Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy csökkentse a mély ráncokat és az öregségi foltokat, emellett fokozza a bőr rugalmasságát és ragyogását. Az Eucerin nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat egyaránt tartalmazó innovatív keveréke belülről hatva, láthatóan feltölti a mély ráncokat, míg az arctiin és kreatin (kollagén-elasztin komplex) kombinációja serkenti a kollagéntermelést és növeli a bőr rugalmasságát. Végül, a klinikailag igazolt hatású thiamidol csökkenti az öregségi foltok megjelenését, és ennek első eredményei már két héten belül láthatók. Ezek az összetevők együttesen segítik a bőrt abban, hogy megőrizze fiatalos rugalmasságát, és minimalizálják az idő múlásával járó jeleket.


A termékcsalád többféle arckrémet kínál: a nappali arckrémek UVA- és UVB-védelmet is nyújtanak (az egyik termék 30-as, a másik 15-ös fényvédő faktorral készül), és mellettük egy szemránckrém, valamint egy éjszakai krém is található a választékban. Mindezt egy hidratáló szérum egészíti ki, mely különösen hatékonyan csökkenti az érett bőrön megjelenő öregségi foltokat.


Az Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticyti termékek használata hozzájárulhat a bőr megjelenésének javításához, feszességének és rugalmasságának növeléséhez. Azoknak, akik az öregedés jelei ellen keresik a hatékony és tudományosan megalapozott megoldást, az Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticyti termékei egy kifinomult választást jelentenek. Mindig javasolt azonban, hogy a bőrápolási rutin kialakítását megelőzően konzultáljunk szakemberrel vagy bőrgyógyásszal, különösen, ha valaki specifikus bőrproblémákkal küzd.