A nyári szabadságok miatt a szállítási idő 1-2 nappal hosszabb lehet!

Kövess minket!

Hyaluron-Filler

16termék
 

Hyaluron-Filler 3x hatás!


3x hatás: Feltölt, élénkít, véd A 200%-kal több hialuronsavért és a fiatalosabb megjelenésű bőrért.
Öregedésgátló bőrápolás hatékony ráncfeltöltéssel

Ahogy idősödünk, bőrünk szerkezete változik: először finom ráncok jelennek meg, majd ezek idővel egyre mélyebbekké válnak és a bőr fokozatosan veszít feszességéből, ragyogásából, majd később rugalmasságából is.

Az Eucerin Hyaluron-Filler három különleges termékcsaládot foglal magában. Ezek mindegyike klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan többféle öregedésgátló hatást is kifejt. Mindegyik termékcsaládnak más az elsődleges fókusza (a ráncok, a feszességcsökkenés és a rugalmasságvesztés), így a bőr az öregedési folyamat minden szakaszában megkaphatja azt ápolást, amelyre szüksége van.

Fedezd fel az Eucerin Hyaluron-Filler termékeket a Pirulafutáron!


Ahogy bőrünk hialuronsav-termelése csökken, finom ráncok és redők kezdenek kialakulni, aminek következtében bőrünk öregebbnek tűnik.


Az Eucerin Hyaluron-Filler 3-szoros hatású formuláját kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy szembeszálljon ezzel a folyamattal:

1. Feltölt: A nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav hidratál és feltölti a ráncokat.
2. Élénkít: Az antioxidáns hatású glicin szaponin akár 256%-kal is fokozza a bőr hialuronsav-termelését és védi a bőrt a szabadgyököktől.
3. Véd: Az enoxolon több mint 50%-kal csökkenti a hialuronsav lebomlásának ütemét.

Az Eucerin Hyaluron-Fillert kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy szembeszálljon az öregedés első jeleivel: a finom ráncokkal és a redőkkel. Az Eucerin különleges formulája, mely nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavak, glicin szaponin és enoxolon keverékét tartalmazza, célzott hatásával láthatóan feltölti még a legmélyebb ráncokat is. A nagy molekulasúlyú hialuronsav javítja a hidratáltságot és kismítja a bőr külső rétegét, a 40-szer kisebb1, alacsony molekulasúlyú hialuronsav pedig behatol a bőr beljebb elhelyezkedő rétegeibe, ahonnan a mélyebb ráncok erednek. Az antioxidáns hatású glicin szaponin védelmet nyújt a szabadgyökök ellen és fokozza a hialuronsav termelését a dermális rétegben, a legmélyebb ráncok kialakulásának helyén. Az enoxolon gátolja a bőr saját hialuronsavjának lebomlását.

A termékcsalád tartalmaz nappali arckrémeket (15 és 30 faktoros fényvédelemmel), egy éjszakai krémet és egy szemránckrémet, mely minden bőrtípusra használható. A további eredmények eléréséhez kifejlesztettünk több féle szérumot, melyek magasabb koncentrációban tartalmazzák a bőr ráncfelöltéséhez, egészséges megjelenéséhez szükséges hatóanyagokat mint például a hialuronsav, glicerin vagy C-vitamin.


Az Eucerin Hyaluron-Filler termékek célja a bőr hidratáltságának optimalizálása, valamint a ráncok és finom vonalak látható csökkentése. Az arcápolók és szérumok könnyen felszívódnak a bőrbe, így azoknak, akik a mindennapi rutinjukba szeretnék beépíteni ezeket a termékeket, könnyűvé válik az alkalmazásuk.


Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád megtervezése során kifejezetten a bőr öregedési folyamatával szembesülő emberek igényeire gondoltak, és a formulációk a modern bőrápolás tudományos fejlődéseire épülnek. A Hyaluron-Filler termékek alkalmazása naponta lehetőséget teremt arra, hogy a bőr megkapja a szükséges táplálékokat és hidratálást, hozzájárulva a fiatalosabb, feszesebb és egészségesebb bőrhöz.