Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

Institut Esthederm

Institut Esthederm:Age beautifully - A szépség kortalan


Jean-Noël Thorel, francia gyógyszerész-biológus alapjaiban szakított a szépségiparban addig uralkodó nézetekkel, amikor a 70-es években tudományos kutatásai eredményeként kijelentette, hogy ahelyett, hogy mindenféle készítménnyel túlkezelnénk bőrünket, meg kell tanítanunk miként működjön megfelelően. Thorel nézetei hamar elismerésre tettek szert, hiszen a bőr saját ökoszisztémájára épített értékrendszer eredetisége és egyedisége látványos eredményekkel szolgált a fiatalos lendületüket megőrizni kívánó hölgyek körében. A Thorel az esztétika szolgálatába helyezett filozófiáját az Institut Esthederm megalapításával helyezte megingathatatlan alapokra. Az Esthederm a nagyvilág szépségiparának több, mint száz országában bizonyítja nap, mint nap hölgyek sugárzóan fiatalos és energikus arcán hatékonyságát, 2022-tól immáron hazánkban is.

Thorel évtizedek során elvégzett kutatásai és fejlesztései, valamint egyedülálló innovációi és szabadalmai révén az Esthederm a nemzetközi kozmetikai iparág főszereplőjévé vált az elmúlt négy évtized során. Az Esthederm munkásságának középpontjában mindig azon nők álltak és állnak, akik biztonságosan kívánnak tenni bőrük egészségének, rugalmasságának és szépségének megőrzéséért.

Miért is különleges az Institut Esthederm?


A márka világszerte egyedülálló szabadalmai, technológiái többek között a Cellular Water, Cellular Protection vagy a Time Control System tudományos hátteret nyújtanak a kortalan szépségnek, legyen szó bármilyen életkorról és bőrtípusról, hiszen a sejtszintű támogatás lehetővé teszi a fiatalosság megőrzését.
A mindennapos otthoni bőrápolás hatékonyságát fokozhatjuk az Esthederm kozmetikai kezeléseivel, mely protokollok már elérhetőek kozmetikai szalonokban.
A mindennapos bőrápolás elengedhetetlen része, hogy bőrállapotunknak megfelelő rutint alakítsunk ki reggel és este. Ezek a rutin lépések négy, öt vagy akár hat lépésből is állhatnak, kinek mennyire van ideje és kedve.
Ezek a lépések megadják a bőrnek azt az energiát, amelyre mindennap szüksége van:
1.lépés: Előkészítés – Osmoclean tisztító termékcsalád
2.lépés: Energizálás – Cellular Water arcpermet
3.lépés: Hosszú élettartam – Age Proteom Advanced szérum
4.lépés: Ápolás – Megelőző vagy korrekciós arckrémek, szérumok, szemkörnyékápolók: Cellular Water, Lift&Repair vagy Intensive termékcsalád termékei
5.lépés: Fényvédelem – Photo Reverse vagy Photo Regul a mindennapos védelem érdekében, a korai bőröregedés ellen.

Mi is a NAOS? 

ÖKOBIOLÓGIA AZ ESZTÉTIKA SZOLGÁLATÁBAN


A NAOS olyan különleges cégek és márkák otthona, amelyeket az élet inspirál, és a szív vezérel: immáron több, mint 40 éve teljes figyelmét bőrünk védelmének és annak tökéletesítésének szenteli.
A NAOS napjainkban a világ több, mint 100 országában szolgálja megbízhatóan a szépségápolás legexkluzívabb igényeit. A kiváló szakmai csoportjaink által fejlesztett BIODERMA, ESTHEDERM és ETAT PUR termékeink az innovatív kozmetika nemzetközi főszereplőivé váltak.