A nyári szabadságok miatt a szállítási idő 1-2 nappal hosszabb lehet!

Kövess minket!

Cellular

4termék 14

Biológiai pajzs a bőröregedés ellen


A bőrápolás terén egyedülálló szabadalmat képviselő Celluláris Víz antioxidánsokkal veszi fel a harcot az arcbőrt igénybevevő, illetve károsító hatások ellen. Ideális koncentrációban tartalmaz ásványi sókat és nyomelemeket, ezáltal optimális és aktív sejtműködést eredményez a használata. Biomimetikus hatóanyagaival serkenti az egészséges bőr működését, miközben hipotaurin és citromsav tartalma energizálja a sejteket. A fejlett antioxidáns technológia biológiai pajzsként gátolja a bőr öregedését, tökéletes ozmózisba kerül a sejtekkel és védelmet nyújt a szabadgyökök káros hatásai ellen. A klinikai tesztekkel és vizsgálatokkal alátámasztott hatékonyságú összetevő az Institut Esthederm formula központi hatóanyaga, amely nemcsak szemmel láthatóan szebbé és feszesebbé teszi a bőrt, de a tartós hatás érdekében megfiatalítja a sejteket.

Az Institut Esthederm Cellular Water egy egyedülálló és szabadalmaztatott összetevő, amely az öregedés elleni küzdelemben játszik fontos szerepet.

Mi az a Cellular Water?

A Cellular Water a bőr fő összetevője az Institut Esthederm formuláiban. Ez nem egy egyszerű ásványvíz vagy termálvíz. Inkább olyan víz, amely az emberi bőr sejtekben természetesen megtalálható vízzel azonos összetételű. A bőrre élő vízként hat, és segít megőrizni a bőr egészségét és fiatalságát.

Az Institut Esthederm Cellular Water segítségével a bőr hosszabb ideig megőrizheti fiatalságát és vitalitását.

A termékcsalád tagjai:

Az Institut Esthederm termékei között megtalálhatók a Cellular Concentrate alapszérum, a Cellular Water hidratáló krémCellular Water hidratáló zselé, Cellularis víz tartalmú arcpermet.

Az Institut Esthederm Cellular Water arcpermet egy különleges termék, amely az egyedülálló és szabadalmaztatott Celluláris Víz technológiájára épül. Ez a víz, hasonlóan a bőrben található vízhez, tökéletes ozmózisban van a sejtekkel, és megnöveli életerejüket. Az arcápoló permet azonnal hidratálja és felfrissíti a bőrt, miközben tartósan szebbé és fiatalabbá teszi azt.

Néhány tulajdonsága:

  • Azonnali felfrissülés: A Cellular Water arcpermet azonnal revitalizálja az arcbőrt.
  • Hidratálás és ragyogás: A bőr megkapja a szükséges hidratálást és ragyogást.
  • Antioxidáns hatás: A permet védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.
  • Fiatalos megjelenés: A bőr hosszú távon selymes és vitális marad.

Az Institut Esthederm Cellular Water segítségével a bőr hosszabb ideig megőrizheti fiatalságát és vitalitását.