Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

CeraVe

CeraVe: Egészséges bőr a tudomány segítségével

A dermokozmetikumok olyan bőrápolási termékek, melyek klinikailag tesztelt és hatékony összetevőket tartalmaznak. A CeraVe az egyik vezető márka ebben a kategóriában, mely a bőr egészségét és hidratáltságát helyezi előtérbe. A márka filozófiája az egyszerű, de hatékony formulákban rejlik, melyek megfelelnek a bőr összetett igényeinek.

Hatékony megoldások minden bőrtípusra - a CeraVe története

A CeraVe története 2005-ben kezdődött, miután a szakértők észrevették, hogy számos bőrprobléma, például az akné, az ekcéma, a pikkelysömör és a száraz bőr esetén is van egy közös vonás: sérült a bőr védőrétege. A bőrgyógyászok együttműködésével fejlesztett CeraVe márka bőrápoló termékek teljes körét nyújtja, melyek három alapvető ceramidot tartalmaznak a bőr természetes védőrétegének regenerálásáért.

A CeraVe márka a tudomány és az innováció ötvözése révén kínál megoldásokat mindenki számára. Termékeik célja a bőr hidratálása, támogatása és megvédése, mindezt az egyedülálló MVE technológiával, mely hosszantartó hidratálást biztosít. Az MVE-technológia olyan, mint egy gömb, több réteggel, amelyek lassan feloldódva a bőrbe engedik az összetevőket. A termék a felvitel után tovább hat, egyetlen használattal akár egész nap hidratálja a bőrt. Ez a rendszer – a bőrazonos ceramidok egyedülálló kombinációjával együtt – segít pótolni a bőr ceramidjait, enyhíteni a szárazságot a nedvességvesztés csökkentése által, növelni a hidratáltságot és ápolni a bőr védőrétegét.​

Különleges ceramidok

A ceramidok (vagy keramidok) a lipidek egy alcsoportja. A bőr felépítésének közel 50%-át adják, természetes védőrétegének alkotóelemei.​ A ceramidok alapvetően ragasztóként működnek. Segítenek összetartani a bőr sejtjeit, hogy a bőr védőrétege ép és teljes maradjon. Az ép bőrbarrier segít a nedvességet megtartani, míg a szennyeződéseket kívül tartani.

A CeraVe bőrápolók 3 alapvető ceramid kombinációját tartalmazzák, melyek megegyeznek a bőrben természetesen megtalálható ceramidokkal. Bőrgyógyászok együttműködésével, nagy gonddal választották ki őket, hogy támogassák a bőr természetes védőrétegét.​

Kiknek ajánlott a CeraVe termékek használata? Bőrgyógyászok által ajánlott bőrápolás ​

A CeraVe termékei ideális választások lehetnek az érzékeny, száraz, vagy éppen pattanásos bőrűek számára. Azok, akiknek a bőre hajlamos a kiszáradásra vagy irritációra, vagy akik a bőr egészségét és hidratáltságát keresik, megtalálhatják a megfelelő ápolást a CeraVe termékei között.

A CeraVe a bőrgyógyászok által ajánlott egyik első számú hidratáló márka az Egyesült Államokban. Legyen akár érzékeny, zsíros, pattanásokra hajlamos, kombinált vagy normál a bőröd, vagy ha egy bőrnyugtató testápolót keresel, vagy különleges bőrápolásra van szükséged a bőrproblémád (ekcéma, psoriasis) miatt, vagy csupán egy jó hidratáló krémet szeretnél: a CeraVe segít.

A bőrpolás fontossága és a CeraVe küldetése

A bőrünk a mindennapi életünkben ki van téve különböző külső hatásoknak, melyek kiszáradást vagy irritációt okozhatnak. A CeraVe elkötelezett abban, hogy biztosítsa a bőr egészségét, és termékeik hatékonyan segítenek a bőr hidratálásában és megvédésében. Ezáltal hozzájárulnak az egészséges bőrállapothoz és a ragyogó megjelenéshez.

Kiemelt CeraVe termékek a Pirulafutár webshopban

  • CeraVe hidratáló krém: A CeraVe hidratáló krémje intenzív hidratálást biztosít, miközben a bőr természetes védőrétegét támogatja. Klinikailag bizonyítottan segít helyreállítani a bőr hidratáltságát és védelmét, megfelelve a száraz vagy érzékeny bőr igényeinek.

  • CeraVe kézkrém: A CeraVe kézkréme segít a száraz és kiszáradt kéz bőrének hidratálásában és védelmében. Gyorsan felszívódik, és hosszantartó hidratálást biztosít, miközben segít megőrizni a bőr puhaságát és rugalmasságát.

  • CeraVe tisztító gél: A CeraVe tisztító gélje gyengéden, mégis hatékonyan tisztítja és frissíti a bőrt. Az alkalmazott ceramidok és hialuronsav segítenek fenntartani a bőr természetes hidratáltságát, miközben óvják a bőr védőrétegét.

A CeraVe kínálata a Pirulafutár webshopban kiváló választás mindenki számára, aki hatékony és tudományos alapú bőrápolást keres. A hidratáló krém, kézkrém és tisztító gél egyaránt segít a bőr hidratálásában, védelmében és egészségének fenntartásában.