Rendeld házhoz és mi ingyensen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Babe

38termék
 

Mi is a Babe?

A Babe egy olyan spanyol kozmetikai márka, amely 1994-ben alakult. Céljuk egyszerű, de hatékony cosmed (cosmetics & medicine) termékcsalád létrehozása, amelyek megoldást nyújtanak az alapvető bőrproblémákra. A Babe termékek bőrgyógyászok és gyógyszerészek által tesztelt és jóváhagyott bőrápolási termékek. Különleges, hogy mindegyik termékük esetáben megadják a hatóanyagokat és azok pontos mennyiségét.

A Babe termékek kiváló minőségű dermokozmetikumok, amelyeket a bőrápolás terén kiváló minőségűnek tartanak. A Babe termékek egyszerű, de hatékonyak a mindennapi bőrápolás során és megoldást nyújtanak az alapvető bőrproblémákra.
Fontos megjegyezni, hogy minden bőr más, és egyes termékek esetén mellékhatások előfordulhatnak. Azonban a Babe termékek általában hipoallergének és bőrgyógyászok által teszteltek.


Ha bármilyen terméket használ, mindig érdemes először egy kis bőrfelületen tesztelni, hogy ellenőrizze, nincs-e allergiás reakció vagy irritáció. Ha bármilyen kellemetlen tünetet tapasztal, hagyja abba a termék használatát, és konzultáljon bőrgyógyásszal.

Néhány népszerű Babe termék:

Koszmó Elleni sampon: Kifejezetten koszmó ellen kifejleszett sampon. Gyengéd de hatékony koszmó eltávolító hatású.
Omega Tusfürdő: Omega-3 és -6 zsírsavakkal gazdagított tusfürdő.
Aloe Hidratáló Gél: Hidratáló gél aloe verával.
Stop Akn Mattító Hidratáló: Aknés bőrre ajánlott mattító hidratáló.


A Babe termékek széles választékban elérhetők a Pirulafutár webáruházunkban. Minden bőrtípusra megtalálható a megfelelő termék.