Kövess minket!

         

Esthe White

4termék 14

Megoldás a pigmentfoltok ellen


Látványos eredményt garantálva adja vissza a pigmentált bőr ragyogását. Termékcsaládunkban megtalálhatók az Institut Esthederm forradalmi szabadalmai, úgymint a Cellular water, a Hipopigmentáció, a Time Control System és az egyedülálló regeneráló technológia, valamint a citromsav is keratolikus hatóanyagként vesz részt a lokális pigmentfoltok halványításában.

A tudományos kutatómunkával kifejlesztett és klinikai tesztekkel igazolt hatékonyságú szérum karnozin tartalma megakadályozza a pigmentfoltok elsárgulási folyamatát, amely idővel és a nap káros sugarainak hatására alakulhat ki. Az éjszakai és nappali krém tengeri exopoliszacharidot tartalmaz, amely visszaadja a bőr fényét és ragyogását. A nappali krémben megtaláljuk a Globál Celluláris Védelem szabadalmat, amely optimalizálja a melanogenezis minden lépését, ezáltal természetesen védelmezi a bőrt a gyorsabb, mélyebb és hosszan tartó szín elérése érdekben.

Az Esthe White termékek világosabbá, tisztábbá és egyenletesebbé teszik az arcbőrt, valamint elhalványítják a foltokat. Enyhítik és megelőzik az irritációk kialakulását, miközben megőrzik a bőr fiatalságát.

A White System program központi elemeként a világosító szérum halványítja a pigmentfoltokat. A magas koncentrációban aktív hatóanyagokat és stabilizált C-vitamint tartalmazó szérum, amely hámlasztja a kialakuló melanint, világosítja a bőrt, és optimalizálja a program egészének hatékonyságát.

Hatás:
Felgyorsítja a bőrvilágosító hatást. Ragyogóbbá, világosabbá, egységesebbé  teszi az arcszínt, és halványítja a foltokat.
Enyhíti és megelőzi az irritációkat és a gyulladásokat. Megőrzi a bőr fiatalságát, valamint serkenti a sejtek életfunkcióit és megnöveli energiájukat.

A legismertebb Esthe White termék:

Az Esthe White nappali hidratáló krém, amely a fiatalos és pigmentfoltmentes arcbőrért készült.

Néhány kulcsfontosságú információ erről a krémről:

  • Hatás: A krém világosabbá, tisztábbá és egyenletesebbé teszi a bőrszínt, valamint elhalványítja a foltokat. Enyhíti és megelőzi az irritációkat, miközben megőrzi a bőr fiatalságát.
  • Technológia: A szabadalmaztatott GLOBAL CELLULAR PROTECTION technológia semlegesíti a szabad gyököket és védi a sejtek DNS-ét. Serkenti a sejtek életfunkcióit és megnöveli energiájukat.
  • Kinek ajánlott?: Hiperpigmentációs problémákkal küzdőknek, függetlenül az októl (etnikai származás, genetikai és hormonális tényezők, életkor, napsütés, terhességi foltok stb.). Ideális nem homogén arcszínű, pigmentfoltos bőrre.
  • Használati utasítás: Vidd fel nappal a megtisztított, száraz nyak és arcbőrre. Használd önmagában vagy valamely más ESTHE WHITE ápolóval együtt az optimális hatékonyság érdekében.
  • Eredmény: A bőrszín világosabb és egységesebb lesz. A ráncok és finom barázdák elhalványulnak, a bőr egész nap védelmet élvez, és visszanyeri fiatalos ragyogását.