A nyári szabadságok miatt a szállítási idő 1-2 nappal hosszabb lehet!

Kövess minket!

Age Proteom

2termék 12

A sejtek hosszú élettartamáért


Az AGE PROTEOM™ Advanced szérum új generációt képvisel a bőrápolásban. A Bioderma és az Institut Esthederm 40 éves tapasztalatát ötvözve, biomimetikusan hat a proteom (teljes fehérjeállomány) minőségére, hogy tartósan megerősítse a bőr egészségét és fiatalságát. A finom, friss textúra tiszteletben tartja a bőr pH-értékét, élénkíti az arcszínt, és kellemes illattal rendelkezik. UNIVERZÁLIS KEZELÉS minden korosztálynak, bőrtípustól függetlenül és bármely bőrápolási rutinba könnyen beilleszthető.

 

Az Age Proteom Advanced szérum egy kiváló áttörés a bőrápolás és a sejtek hosszú élettartamának terén. Segít megőrizni a bőr biológiai egészségét és a proteinek erejét, valamint a bőr javító rendszereit. Ezen készítmény segítségével megőrizhető a fiatalság funkciója, és a bőr öregedése késleltethető123.

Ez a szérum klinikailag igazoltan csökkenti a bőr öregedésének jeleit, és fokozza a bőr természetes öngyógyító képességét. Az innovatív, szabadalmaztatott biotechnológia segít megőrizni a bőr fiatalságát, miközben védelmet nyújt a külső káros hatásokkal szemben.

Használati utasítás:

  1. Csavarja le a kupakot.
  2. A pipetta automatikusan feltöltődik.
  3. Reggel és este alkalmazza a pipettában lévő mennyiséget (kb. 5 cseppet) az arcán, nyakán és dekoltázsán.
  4. A lezáráshoz csavarja vissza a kupakot, amíg kattan.

Eredmények:

  • A bőr lassabban öregszik.
  • Feszesség, tónus, ragyogás, egyenletesség és tömörség helyreáll.

Az Age Proteom Advanced szérum segítségével a bőr hosszabb ideig megőrizheti fiatalságát. 


Az Age Proteom Advanced szérum különböző hatóanyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a bőr egészségének és fiatalságának megőrzéséhez.

Néhány kulcsfontosságú összetevő:

Proteomika komplex: Ez a hatóanyag a proteinek erejét és a bőr szerkeztének javító rendszereit támogatja. Segít megőrizni a bőr biológiai egészségét és hosszú élettartamát.
Biotechnológiai összetevők: Az innovatív, szabadalmaztatott biotechnológia segít megőrizni a bőr fiatalságát. Ez a technológia védelmet nyújt a külső bőrkárosító hatásokkal szemben.
Klinikailag igazolt hatékonyság: Az Age Proteom Advanced szérum klinikailag igazoltan csökkenti a bőr öregedésének jeleit, fokozza a bőr természetes öngyógyító képességét és helyreállítja a feszességet, tónust, ragyogást és egyenletességet.
Ezen hatóanyagok együttesen segítenek a bőr hosszabb ideig tartó fiatalságának megőrzésében.

 

Az Age Proteom Advanced szérum különböző bőrtípusokra ajánlott, és segít a bőr egészségének megőrzésében és a fiatalos megjelenés fenntartásában.

  1. Száraz bőr: Az Age Proteom szérum hidratáló hatása kiválóan alkalmas a száraz bőrre. Segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és csökkenti a szárazság okozta feszülést.

  2. Érett bőr: Az öregedés jelei elleni küzdelemben az Age Proteom Advanced szérum is hatékony. Klinikailag igazoltan csökkenti a ráncokat, fokozza a bőr rugalmasságát és javítja a bőr textúráját.

  3. Érzékeny bőr: A szérum kíméletes formulája alkalmas az érzékeny bőrre is. A proteomika komplex segít megőrizni a bőr biológiai egyensúlyát.

  4. Normál vagy kombinált bőr: Az Age Proteom Advanced szérum minden bőrtípus számára előnyös lehet. A biotechnológiai összetevők segítenek megvédeni a bőrt a környezeti hatásoktól.

Fontos, hogy mindig végezzen bőrpróbát, mielőtt új terméket használna. Így megbizonyosodhat arról, hogy az Age Proteom szérum megfelelően reagál-e a bőrén.