Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

Photoderm

26termék
 

Napfénynek kitett, érzékeny bőrre használd a Bioderma Photoderm termékeket!

Sokunk kellemesnek érzi ha a Nap meleg sugarai bőrünket érik, ezért alapvető fontosságú, hogy olyan magas védettséggel rendelkező, hatékony fényvédőt válassz, amely megfelel bőrtípusodnak (pattanásokra való hajlam, napfényre való érzékenység stb). A BIODERMA Photoderm fényvédő termékcsaládot az egész család számára fejlesztettük ki, személyreszabott megoldást kínálva minden bőrtípusnak, beleértve az érzékeny bőrt is. A termékekben megtalálható Cellular Bioprotection ™ szabadalom stimulálja a bőr belső biológiai védelmét.

Bőrünkre a nap sugarai számos negatív hatással lehetnek. A fényvédelem egész évben kiemelkedő jelentőségű. A megfelelő, bőrtípusunknak és bőrállapotunknak megfelelő termék használatával nem csak az UVA- és UVB-sugaraktól, hanem a látható fénytől, de az idő előtti bőröregedéstől és a bőrráktól is megvédjük magunkat. A Photoderm termékcsalád elkötelezett a bőrökobiológia tiszteletben tartása mellett. A bőr túlzott védelme helyett megerősíti saját védekezőképességét. A SUN ACTIVE DEFENSE szabadalom csúcstechnológiás fényvédelmet garantál UVA elleni megerősített hatékonysággal. Szűrők és szabadalmaztatott biológiai védelem kombinációja, amely garantálja az UVA/UVB védelem egyensúlyát. A Photoderm termékcsalád széleskörű termékválasztékával mindenkinek megoldást nyújt a nap káros sugaraival szemben.

A Photoderm termékcsalád több textúrában és kiszerelésben elérhető:

A Pirulafutáron megtalálod az összes Bioderma Photoderm fényvédőt!

Napkrémek és naptejek: Különböző fényvédő faktorokkal (SPF) ellátott krémek és tejek, amelyek védelmet nyújtanak az UVB és UVA sugarak ellen.

Arcápolók: Napvédő tulajdonságokkal rendelkező arckrémek, amelyek segítenek megelőzni a napfény okozta káros hatásokat, például a bőröregedést és a napégést. Megtalálhatóak a zsíros bőr, melazma, pigmentfoltok, száraz bőr problémáira is kiváló minőségű arckrémek.

Napvédő spray-k és fluidok: Gyorsan felszívódó, könnyű textúrájú spray-k és folyadékok, amelyek könnyen felvihetők a bőrre.

Gyerekeknek szánt napvédők: Speciálisan gyerekeknek kifejlesztett napvédelmi termékek, amelyek kíméletesek a bőrhöz és hatékony védelmet nyújtanak a nap káros sugarai ellen. Már csecsemőkortól alkalmazható a Minerál krém, amely fizikai fényszűrőket tartalmaz. A Pediatrics tej és spray 12 hónapos kortól biztosít védelmet.

A Photoderm termékek általában bőrgyógyászatilag teszteltek és hypoallergén összetevőket tartalmaznak, hogy minimalizálják az irritációt és allergiás reakciókat.