Kövess minket!

         

Sensibio

16termék
 

Sensibio az érzékeny és kipirosodásra hajlamos bőrért.

A Bioderma Sensibio termékcsalád egy innovatív és hatékony megoldást kínál az érzékeny bőrű emberek számára. 

Az érzékeny bőr erőteljes hőérzet, szétterjedt vagy egy helyen összpontosuló kipirosodás formájában jelentkezik. A bőr könnyen dehidratálttá válik, mely kellemetlen feszülő érzést és sérülékeny bőrfelszínt eredményez.

A BIODERMA megoldása az érzékeny bőrre kifejlesztett Sensibio termékcsalád. A Sensibio termékcsalád tagjai, biológiailag aktív összetevői és különböző textúrái révén hatékony megoldást nyújtanak az érzékenységet kiváltó okoknak, valamint az irritáció súlyosságának és stádiumánk megfelelően. 1995-ben a Bioderma megalkotta a Sensibio micellás vizet. Az ikonikus Sensibio H2O arc-és sminklemosó micellás víz mellett széles választékban találhatóak meg bőrgyógyászok által ajánlott további arctisztító- és ápoló, bőrpír elleni (krém és BB krém) és egyéb kiegészítő termékek.

Az érzékeny bőrre jellemző a bizsergés, melegség- és diszkomfortérzet, a feszülés, valamint az alkalmankénti kipirosodás. A Sensibio termékcsalád megóvja az érzékeny bőrt és természetes biológiáját a környezeti irritáló faktorokkal szemben. A TOLERIDINE™ és ROSACTIV™ biológiai szabadalmak, valamint az exkluzív MICELLÁS és DEFENSIVE TECHNOLÓGIA segítenek az érzékeny bőr egyensúlyának helyreállításában. A DAF szabadalmaztatott komplex aktív összetevői növelik a bőr toleranciaküszöbét, ezáltal fokozzák ellenállóképességét. A bőr megnyugszik, ellenállóbbá válik, így védettebb az irritáló anyagokkal szemben.

Néhány Bioderma Sensibio termék:

 

Sensibio AR krém: Ez egy hidratáló krém, amely speciálisan az érzékeny és hajlamos a bőrpírra reagáló bőr számára lett kifejlesztve. Segít csökkenteni a bőrpír és az irritáció megjelenését, miközben hidratálja és nyugtatja a bőrt.

 

Sensibio Eye: Ez egy szemkörnyékápoló krém, amely segít hidratálni és védeni az érzékeny szemkörnyék bőrét, csökkentve ezzel a szem körüli irritációt és duzzanatot.

 

Sensibio AR BB Cream: Ez egy tökéletesítő BB krém, amely hidratál, egyenletessé teszi a bőrt és minimalizálja a bőrpírt, miközben könnyű fedést biztosít.

 

A legújabb ökóbiológiai fejlesztés a Defensive szabadalom. Az érzékeny és érzékennyé vált bőrre adott ökobiológiai válaszként a fukóz polimerrel kiegészült Defensive technológia képessé teszi a bőrt arra, hogy megvédje magát az Inflamm’ageing jelenségével szemben.

 

Az érzékeny bőr és a korai öregedés kiváltó okaira hat, és korlátozza a következményeket azáltal, hogy megállítja az ördögi kört, amely a bőrérzékenység súlyosbodásáért és a bőr öregedésért felelős.

 

Védő hatás: a karnozin és az E-vitamin erőteljes antioxidáns hatást fejtenek ki, hogy megvédjék a bőrt az külső környezeti irritáló faktrorokkal szemben.

 

Erősítő hatás: a tetrapeptid-10 az epidermisz hatékony helyreállításában vesz részt. A barrier funkció megerősítésével javítja a bőr ellenállóképességét.

 

Kettős nyugtató hatás: a vöröszsálya polifenoljai korlátozzák a bőr hiperreaktivitását és a szennyeződések okozta gyulladást (neurogén és kiváltott gyulladás). A fukóz polimer azonnali és hosszú távú hatást fejt ki a krónikus gyulladás (neurogén gyulladás) megelőzésére.

 

 

A Defensive szérum egy hosszan tartó nyugtató hatású, hidratáló koncentrátum, mely hatékony a külső irritáló faktorok által kiváltott inflamm'ageing ellen. A Sensibio Defensive szérum segít lelassítani a korai öregedést.

 

Próbáld ki a Sensibio termékeket ha érzékeny a bőröd! Fedezd fel a Bioderma Sensibio teljes palettáját a Pirulafutáron.