Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

Atoderm

24termék
 

Atoderm normál, száraz, nagyon száraz, irritált és atópiás bőr ápolására.

A Bioderma Atoderm termékcsalád egy átfogó megoldást nyújt azoknak, akik küzdenek a száraz, irritált és érzékeny bőr problémáival. Az Atoderm termékek célja, hogy helyreállítsák és megőrizzék a bőr hidratáltságát és védő funkcióját, valamint enyhítsék a viszketést és az irritációt. A száraz bőrre jellemző az feszülés, az ideiglenes vagy állandó diszkomfortérzet, esetleg az enyhe hámlás. Az ekcémát gyakran kísérheti a bőr kirepedezése, gyulladás és viszketés. Minden termékük dermatológiailag tesztelt és hipoallergén, így biztonságosan használhatók az egész család számára. Az Atoderm termékcsalád kifejlesztése révén, a BIODERMA egy egyedülálló megoldással állt elő a nagyon száraz és atópiás bőr helyreállítására. A LIPIGENIUM™ TECHNOLÓGIA-nak és a SKIN PROTECT KOMPLEX-nek köszönhetően megerősíti a barrier funkciót. A SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom csökkenti a szárazság súlyosbodását azáltal, hogy korlátozza a S.aureus baktérium megtelepedését. A SKIN RELIEF TECHNOLÓGIA csillapítja a viszketést. Az Atoderm termékek biológiailag és tartósan állítják helyre a nedvességet és lipideket nélkülöző bőr természetes hidrolipid rétegét.

A termékcsalád legnépszerűbb tagja az Atoderm olajtusfürdő, amit 200 ml és 1000ml-es kiszerelésben elérhető a Pirulafutáron!

Az Atoderm Olajtusfürdő egy olyan kíméletes tisztító és hidratáló formula, amely ideális választás az extrém száraz és irritált bőr ápolására. Ez a fürdőolaj kifejezetten az Atoderm termékcsalád része, melynek célja, hogy helyreállítsa és megőrizze a bőr természetes védőgátját, miközben nyugtatja és hidratálja a bőrt.

Az Atoderm Olajtusfürdő kíméletesen tisztítja a bőrt, anélkül hogy kiszárítaná azt. Gazdag olajai és tápláló összetevői segítenek megelőzni a bőr kiszáradását és enyhítik az irritációt. Ezáltal a bőr puha és sima lesz a fürdés után, minimalizálva a viszketést és a bőrpírt.

A termék hipoallergén és dermatológiailag tesztelt, így biztonságosan használható az egész család számára, beleértve a csecsemőket és a gyermekeket is. Az Atoderm Olajtusfürdő alkalmazása rendszeres fürdés során segíthet megőrizni a bőr egészségét és hidratáltságát, miközben kellemes és nyugtató élményt nyújt a bőrnek.

A testápolók közül az Intensive balzsam a legjobb segítség atópiás bőr ápolására.
Az Atoderm Intensive balzsam egy intenzív hidratáló és nyugtató balzsam, mely kifejezetten az extrém száraz és irritált bőrre lett tervezve. Ez a gazdag és tápláló formula segít helyreállítani a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, miközben csökkenti a viszketést és az irritációt.

Az összetevői között találhatók olyan hatóanyagok, mint például a lipidek és a pantenol, melyek intenzíven hidratálják és táplálják a bőrt. Emellett a bőrbarát Cerasterol-2F komplexum is segít erősíteni a bőr védőgátját, ezáltal védelmet nyújtva a kiszáradás és a külső irritációk ellen.

Ez a balzsam gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet a bőrön, így ideális választás mindennapi használatra. Használata segít megelőzni a bőr kiszáradását és enyhíti az irritációt, így a bőr puha, sima és kellemesen hidratált lesz.