Rendeld házhoz és mi ingyenesen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

ABC Derm

8termék 18

ABCDerm a gyermekek érzékeny bőrének ápolására.

A BIODERMA hosszú ideje arra használja bőrgyógyászati szakértelmét, hogy a babák számára igazán biztonságos és kellemes használatot biztosító termékcsaládokkal gazdagítsa a gyermekgyógyászatot. Az ABCDerm termékcsalád alappillére, hogy biztonságos termékeket biztosítson a babák számára, bőrtípusuk tiszteletben tartása mellett. Az "ABCDerm" név az "Alapvető Bőrápolás" elvét hangsúlyozza, ami arra utal, hogy ezek a termékek kíméletesek, hatékonyak és biztonságosak még a legérzékenyebb bőrű gyermekek számára is.

Minden ABCDerm terméket speciális bőrgyógyászati elkötelezettségnek megfelelően fejlesztettek ki, ami kiterjed az összetevők kiválasztására, az optimális körülmények közötti tartósításra, a rendszeres ellenőrzésekre, tesztekre és hatékonysági vizsgálatokra.

A babák bőre törékeny, ezért különös gondoskodást érdemel.
A csecsemők bőrére kifejlesztett ABCDerm termékcsalád garantálja az optimális biztonságot és a tökéletes toleranciát minden nap, valamint megoldást nyújt az ideiglenes bőrproblémák kezelésében. Mindez magában foglalja a baba bőrének napi ápolására szolgáló termékeket (fürdető, hidratáló krém, bőrápoló olaj stb.), valamint a bőrproblémákra készült speciális termékeket (pelenkakiütés, szájkörnyékápolás, koszmó stb.).

A termékek nem csak az általánosságban használhatóak, hanem különböző bőr problémák esetén is megoldást nyújtanak.

Fedezd fel a Bioderma szakértelmét a legkisebbek igényeire szabva a Pirulafutáron.

ABCDerm Cold krém: Gazdag hidratáló krém, amely segít megvédeni és hidratálni a baba bőrét, különösen a hideg időjárási körülmények között.

ABCDerm Peri-Oral krém: Speciális krém a száj körüli területek ápolására, amely megakadályozza a vörösséget és a bőrirritációt, amely gyakran előfordul a baba szája körül.

Az ABCDerm hidratáló krém egy könnyű, gyorsan felszívódó formula, amelyet kifejezetten a csecsemők és kisgyermekek bőrének hidratálására fejlesztettek ki a Bioderma. Ez a krém segít megőrizni a baba bőrének természetes hidratáltságát, miközben nyugtatja és védi azt a kiszáradástól és a külső irritációktól.

Az ABCDerm hidratáló krém összetétele gyengéd és kíméletes, nem tartalmaz illatanyagokat vagy parabéneket, így biztonságosan használható még a legérzékenyebb bőrű csecsemők és kisgyermekek számára is. A krém könnyű textúrájának köszönhetően könnyen felvihető és gyorsan felszívódik, anélkül hogy zsíros vagy nehéz érzetet hagyna maga után.

Az ABCDerm hidratáló krém alkalmazása rendszeres ápolási rutin részeként segít megőrizni a baba bőrének egészségét és kényelmét, különösen a szárazabb időjárási körülmények között vagy a fürdés után. Használata javasolt minden nap, és könnyen beépíthető a baba bőrápolási rutinjába.