Rendeld házhoz és mi ingyensen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Cicabio

4termék 14

Cicabio a sérült, irritált bőr ápolására.

Bőrünk az első számú védőpajzsunk a környezet irritáló hatásával szemben. Ha bőrünk megsebesül, védő funkciója legyengül és szépsége is sérül. A bőr különböző módokon válhat sérültté vagy irritáltá. A Cicabio termékcsalád célja a bőr támogatása a sebgyógyulás minden szakaszában.
A BIODERMA megoldása a Cicabio termékcsalád, amely célja a sebgyógyulás különböző állomásainak összekapcsolása a bőr magas színvonalú regenerálásával. Legyen szó hegkezelő krémről (SPF védelemmel vagy anélkül), vagy innovatív textúrájú sebkezelőről. Válaszd ki azt, amely a legmegfelelőbb a sérült bőröd megnyugtatására.

A BIODERMA exkluzív ANTALGICINE™ TECHNOLÓGIÁjának köszönhetően a Cicabio termékek csökkentik a diszkomfortérzetet és a fájdalmat, valamint enyhítik a viszketést.

Gyógyítás és regenerálás: A Cicabio termékek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek segítik a bőrsejtek gyógyulási folyamatát és regenerálódását. Ezek a termékek elősegítik az új szövetek képződését és felgyorsítják a sérült bőr gyógyulását.

Csökkentett gyulladás és bőrpír: A Cicabio termékek gyulladáscsökkentő és nyugtató hatásúak, csökkentve ezzel a bőr duzzanatát, bőrpírját és irritációját. Ezáltal enyhítik a kellemetlen tüneteket és segítenek visszaállítani a bőr természetes egyensúlyát.

Hidratálás és védelem: Ezek a termékek gazdag hidratáló összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek megőrizni a bőr nedvességtartalmát és hidratáltságát. Emellett védelmet nyújtanak a külső irritációkkal, például a szennyeződésekkel és a káros UV-sugarakkal szemben.

Néhány a legismertebb Cicabio termékek közül:

Cicabio krém: A Cicabio krém kifejezetten az irritált és sebesült bőr ápolására készült. Enyhe textúrája segít megnyugtatni a bőrt és csökkenti a viszketést, miközben hidratálja és védi azt a külső irritációktól.

Cicabio SPF50+: Ez a napvédő krém kifejezetten az irritált és sebesült bőr védelmére szolgál a nap káros sugarai ellen. Magas fényvédő faktorral rendelkezik, így hatékonyan védi a bőrt a napégéstől és segít elősegíteni annak regenerálódását.

Összességében a Cicabio termékek hatékonyan segítenek felgyorsítani a bőr gyógyulási folyamatát, csökkenteni a kellemetlen tüneteket és visszaállítani a bőr egészséges állapotát. Legyen szó apró sérülésekről vagy komolyabb bőrproblémákról, ezek a termékek kíméletesen ápolják és regenerálják a bőrt, biztosítva annak gyors és hatékony gyógyulását.