Rendeld házhoz és mi ingyensen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Pigmentbio

5termék 15

Pigmentbio a hiperpigmentált bőr kezelésére és megelőzésére

A bőrön megjelenő barna foltok a hiperpigmentáció jelei. Az elszíneződések különböző méretűek és formájúak lehetnek. A melazma (más néven terhességi maszk) a hiperpigmentáció egy fajtája, nagy, sötét, elszíneződött foltban jelenik meg az arc bizonyos részein. A szeplők, a bőröregedéssel járó hiperpigmentációs foltok azokon a területeken alakulnak ki, amelyek leginkább ki vannak téve a napsugárzásnak. A pigmentfoltokat típusuktól függetlenül, nem csak a bőr öregedése, hanem számos különböző tényező okozhatja. Ma már léteznek olyan bőrviágosító kezelések, melyek redukálhatják a foltok megjelenését. A pigmentációs problémák a rossz melaninműködéshez köthetők, ami a bőrön vagy hiperpigmentáció (sötét foltok), vagy depigmentáció (világosabb foltok) megjelenéséhez vezet. Az utóbbi általában a vitiligo vagy albinizmus betegségekhez köthető, amelyek orvosi kezelést tesznek szükségessé.

A pigmentáció csökkentése és az egyenletesebb arcbőr elérése érdekében használj depigmentáló termékeket, amelyek figyelembe veszik bőröd érzékenységét is.
A Pigmentbio révén a BIODERMA átfogó programot ajánl a pigmentfoltos bőr kezelésére. A Pigmentbio termékcsalád a melanintermelés folyamatának minden állomásán kifejti hatását, így elősegíti a már meglévő barna foltok halványítását és felveszi a harcot az újak kialakulása ellen. A hatékonyság és a tolerancia közötti egyedülálló egyensúly lehetővé teszi, hogy azonnali és hosszan tartó eredményeket érjen el anélkül, hogy a bőrgyógyászati kezeléssel kapcsolatos mellékhatásokat kiváltaná.

A termékcsalád nappali és éjszakai krémet is tartalmaz, illetve az esti rutinhoz használható koncentrátumot.

1. Bioderma Pigmentbio nappali krém SPF50 40ml: Csökkenti a már meglévő pigmentfoltok számát és méretét, valamint megakadályozza a további foltok megjelenését. Nagyon magas fényvédelem. Az UV-sugárzás elleni fényszűrő rendszer segítségével védi a bőrt és megelőzi a napsugárzás okozta foltok kialakulását.

2. Bioderma Pigmentbio c koncentrátum 15 ml: Bioderma által kifejlesztett peeling hatású ápoló, mely halványítja a pigmentfoltokat és ragyogóvá teszi a bőrt.

3. Bioderma Pigmentbio éjszakai regeneráló krém 50ml: Ragyogást elősegítő regeneráló éjszakai ápolás a pigmentációra hajlamos érzékeny bőr számára.

4. Bioderma Pigmentbio habzó krém lemosó 200ml: Ragyogást fokozó és bőrmegújító tisztító, pigmentfoltos, érzékeny bőrre - akár zuhanyzáshoz is. Tisztít és hámlaszt, ezáltal egyenletes és ragyogó bőrt eredményez.

A teljes Bioderma Pigmentbio termékcsaládot illeszd be a bőrápolási rutinodba a megfelelő hatékonyságért.

Szerezd be a Pigmentbio termékeket a Pirulafutáron!