A nyári szabadságok miatt a szállítási idő 1-2 nappal hosszabb lehet!

Kövess minket!

A.U.V. ADVANTAGE SPOT ON 40 MACSKA 1X0,4ML
A.U.V. ADVANTAGE SPOT ON 40 MACSKA 1X0,4ML
2 899 Ft

A.U.V. ADVANTAGE SPOT ON 40 MACSKA 1X0,4ML

Az A.U.V. Advantage Spot On macskáknak szánt parazitaellenes kezelés, mely hatékony védelmet nyújt a bolhák ellen

Elérhető kiszerelések
1x0.4 ml
EP kártyára elszámolható
nem
Cikkszám
ND49782
Raktáron
2 899 Ft
Részletek

Az A.U.V. Advantage Spot On macskáknak szánt parazitaellenes kezelés, mely hatékony védelmet nyújt a bolhák ellen.

Ez a speciális spot on kezelés kifejezetten macskák számára lett tervezve, hogy hatékony megoldást kínáljon a bolhák által okozott kellemetlenségekre. A kezelésben található hatóanyagok gyorsan és hatékonyan végeznek a bolhákkal, segítve megelőzni és kezelni a bolhafertőzéseket.

Az Advantage Spot On alkalmazása rendkívül egyszerű: a csepegtető pipettával könnyen felvihető a macska bőrére, általában a nyakvonalon vagy a vállak közötti területre. Az ott található hatóanyagok gyorsan felszívódnak, így gyorsan kezdik el hatásukat kifejteni.

Ez a parazitaellenes kezelés nemcsak a jelenlegi bolhákat pusztítja el, hanem meg is előzi az újabb fertőzések kialakulását, biztosítva a hosszú távú védelmet kedvencünk számára.

Az A.U.V. Advantage Spot On kiváló választás olyan macskatartók számára, akik szeretnék biztosítani háziállatuk számára a bolhák okozta kellemetlenségek minimalizálását. Fontos azonban megjegyezni, hogy mindig javasolt konzultálni az állatorvossal, mielőtt új készítményt alkalmaznánk háziállatainkon, hogy biztosítsuk a megfelelő és biztonságos használatát.

Az A.U.V. Advantage Spot On egy hatékony és könnyen alkalmazható parazitaellenes kezelés, amely gondoskodik macskád védelméről a bolhák ellen, így hozzájárulva a kedvenced kényelméhez és egészségéhez. Az állatorvos által javasolt iránymutatásoknak megfelelően alkalmazva biztosítja a kívánt védelmet és gondoskodást macskád számára.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!