Rendeld házhoz és mi ingyensen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Dermopure

11termék 111

Zsíros bőr és pattanások? 

Az Eucerin Dermopure egy hatékony bőrápolási termékcsalád, melyet kifejezetten az akne és pattanások kezelésére terveztek. Az aknéra hajlamos bőrrel küzdők számára kifejlesztett formula olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a pattanások és a bőrhibák elleni küzdelemben, miközben támogatják a bőr egészségét.
A termékcsaládban megtalálhatók hatékony, mégis gyengéd arctisztítók, valamint olyan arcápolók is, melyeket kifejezetten aknéra hajlamos bőrre fejlesztettek ki. A termékek között sok olyan van, mely a gyógyszeres akneterápia alatt is használható. A legfontosabb összetevők közé tartozik a licochalcone A, a szalicilsav, a faggyúszabályozó technológia és szabadalmaztatott hatóanyagunk, a thiamidol is.


Az Eucerin Dermopure termékcsalád népszerűségét az adja, hogy kombinálja a hatékonyságot és a bőrbarát összetevőket. A pattanások és az akne sokféle okra vezethető vissza, beleértve a túlzott faggyútermelést, a pórusok elzáródását, a baktériumok elszaporodását és a gyulladást. Az Eucerin Dermopure termékek célja, hogy ezen tényezők ellen hatva kiegyensúlyozzák a bőrt és csökkentsék az akne okozta bőrproblémákat. Az egyes termékek együttműködve, de önállóan is használhatók a mindennapi bőrápolási rutinban.


Legismertebb Dermopure termékek a Pirulafutáron:
Eucerin DermoPure mélytisztító gél: Ez a gél hatékonyan tisztítja az aknés, zsíros bőrt, miközben nem szárítja ki azt. A Licochalcone A hatóanyagnak köszönhetően nyugtatja a bőrt, és segít csökkenteni a bőrpírt.


Az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonik: kifejezetten a zsíros, problémás bőrön való használatra fejlesztették ki, és azok számára, akik enyhe vagy középsúlyos, fenőttkori aknétól szenvednek. Az akne minden formája esetén alkalmazható, így acne vulgaris fennállásakor is. Tisztítja a bőrt és előkészíti az ápoló termék befogadására.
Az aktív antibakteriális formula 2% tejsavat tartalmaz, mely megnyitja a pórusokat, gátolja a baktériumok szaporodását és megakadályozza mindefajta újabb bőrhiba kialakulását – és mindezt anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. Különösen hatékony a T-zónán, valamint az egyéb problémás területeken való használatkor.
Az Eucerin DermoPure Mélytisztító arctonikot várandós nők is használhatják. Gyógyszeres aknekezelés alatt nem alkalmazható.


Eucerin DermoPure mattító fluid: Ez a könnyű textúrájú fluid segít csökkenteni a pattanások és mitesszerek kialakulását, miközben mattítja a bőrt. A salicilsav és a lactic sav segít megtisztítani a pórusokat és csökkenti a bőrzsírtermelést.


Zsíros, problémás bőr esetén használd az Eucerin Dermopure termékeket!