Kövess minket!

A.U.V. LAVET TABLETTA CSONTEROSITO KUTYANAK 50X
A.U.V. LAVET TABLETTA CSONTEROSITO KUTYANAK 50X
1 499 Ft

A.U.V. LAVET TABLETTA CSONTEROSITO KUTYANAK 50X

A kalciumos csonterősítő tabletta hozzájárul a fogak és a csontok szilárdságának fokozásához és a kálciumhiányból eredő betegségek megelőzésére is.

Elérhető kiszerelések
50 db
EP kártyára elszámolható
nem
Cikkszám
ND49759
Rendelhető
1 499 Ft
Részletek

Az A.U.V. Lavet Csonterősítő tabletta kifejezetten kutyák részére készült, és egy hatékony táplálékkiegészítő, mely célja a kutya csontjainak és ízületeinek támogatása és erősítése. 

Ez a különleges formulájú tabletta gazdag kalciumban, D-vitaminban és más fontos ásványi anyagokban, amelyek elengedhetetlenek a csontok és ízületek egészségének fenntartásához és erősítéséhez. A kalcium és D-vitamin kombinációja elősegíti a csontok megfelelő fejlődését és erősítését, ami különösen fontos a fiatal, növekvő kutyák és az idősebb, ízületi problémákkal küzdő kutyák számára.

Az A.U.V. Lavet Csonterősítő tabletták könnyen adagolhatóak és emészthetőek, így ideálisak a rendszeres használatra. A tabletta formája lehetővé teszi, hogy könnyen beilleszthető legyen a kutya étrendjébe, biztosítva ezzel a megfelelő tápanyagok fokozatos felszívódását a szervezetben.

Ezek a csonterősítő tabletták különösen ajánlottak olyan kutyáknak, akiknek szükségük van extra táplálkozási támogatásra a csontok és ízületek egészségének fenntartásához, vagy akik nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, például aktív életmódot élnek.

Fontos kiemelni, hogy a táplálékkiegészítők alkalmazása előtt ajánlott konzultálni az állatorvossal, hogy megfelelően megfelelő adagolást és a kutya számára legmegfelelőbb táplálkozási igényeket biztosítsunk.

Az A.U.V. Lavet Csonterősítő tabletta hatékony táplálékkiegészítő, amely hozzájárulhat kutyád csontjainak és ízületeinek egészségének támogatásához. Az állatorvos által javasolt adagolás szerint alkalmazva a csonterősítő tabletta segíthet megőrizni kutyád egészségét és mozgékonyságát.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!