Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

A.U.V. ADVANTAGE SPOT ON 40 MACSKA 4X0,4ML
A.U.V. ADVANTAGE SPOT ON 40 MACSKA 4X0,4ML
8 699 Ft

A.U.V. ADVANTAGE SPOT ON 40 MACSKA 4X0,4ML

Az A.U.V. Advantage Spot On 40 macskák részére kifejlesztett hatékony parazitaellenes kezelés, amelyet kifejezetten bolhák elleni védelemre terveztek.

Elérhető kiszerelések
4x0.4 ml
EP kártyára elszámolható
nem
Cikkszám
ND49783
Raktáron
8 699 Ft
RészletekEz a különleges spot-on kezelés célja, hogy hatékonyan és gyorsan véglegesen megszabadítsa macskádat a bolháktól. A kezelésben található hatóanyagok gyorsan hatnak a bolhák ellen, segítve megelőzni és kezelni a bolhafertőzéseket.

Az Advantage Spot On 40 alkalmazása rendkívül egyszerű: a csepegtető pipettával könnyedén felvihető a macska bőrére, általában a nyakvonalon vagy a vállak közötti területre. Az ott található hatóanyagok gyorsan felszívódnak, így gyorsan és hatékonyan fejtik ki hatásukat.

Ez a parazitaellenes kezelés nem csak a jelenlegi bolhákat pusztítja el, hanem megelőzi az újabb fertőzések kialakulását is, biztosítva ezzel a hosszú távú védelmet kedvencednek.

Az A.U.V. Advantage Spot On 40 ideális választás azoknak a macskatulajdonosoknak, akik szeretnék minimalizálni háziállatukon a bolhák által okozott kellemetlenségeket. Fontos azonban előzetesen konzultálni az állatorvossal, hogy biztosítsuk a termék biztonságos és hatékony alkalmazását.

Az A.U.V. Advantage Spot On 40 egy hatékony és könnyen alkalmazható parazitaellenes kezelés, amely biztosítja macskád védelmét a bolhák ellen, segítve a kedvenced kényelmét és egészségét. Az állatorvos által javasolt iránymutatásoknak megfelelően alkalmazva garantálja a kívánt védelmet és gondoskodást macskád számára.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!