Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

A.U.V. LAVET MULTIVITAMIN TABLETTA KUTYANAK 50X
A.U.V. LAVET MULTIVITAMIN TABLETTA KUTYANAK 50X
1 499 Ft

A.U.V. LAVET MULTIVITAMIN TABLETTA KUTYANAK 50X

Multivitamin táplálékkiegészítő tabletta kutyáknak.

EP kártyára elszámolható
nem
Raktáron
1 499 Ft
Részletek

Az A.U.V. Lavet Multivitamin tabletta kifejezetten kutyák számára készült, és egy kiegyensúlyozott táplálékkiegészítő, amely hozzájárul a kutya egészségének és vitalitásának támogatásához. 

Ezek a multivitamin tabletták gazdagok olyan fontos vitaminokban és ásványi anyagokban, melyek elengedhetetlenek a kutyák egészségének fenntartásához. A kiegyensúlyozott formulának köszönhetően a tabletta segít erősíteni az immunrendszert, támogatja az egészséges emésztést és hozzájárul a szőrzet és bőr egészségének megőrzéséhez.

Az A.U.V. Lavet Multivitamin tabletták könnyen adagolhatóak és emészthetőek, így ideálisak a rendszeres használatra. A tabletták könnyen beilleszthetőek a kutyák étrendjébe, biztosítva ezzel a szükséges tápanyagok fokozatos felszívódását a szervezetben.

Ezek a multivitamin tabletták különösen ajánlottak olyan kutyák számára, akik nem kapnak elegendő táplálékot az étrendjük révén, vagy akik extra támogatásra szorulnak egészségük és vitalitásuk megőrzése érdekében.

Fontos hangsúlyozni, hogy bármilyen táplálékkiegészítő alkalmazása előtt érdemes konzultálni az állatorvossal, hogy biztosítsuk a megfelelő adagolást és a kutya számára legmegfelelőbb táplálkozási igények kielégítését.

Az A.U.V. Lavet Multivitamin tabletta egy hatékony és kiegyensúlyozott táplálékkiegészítő, amely hozzájárulhat kedvenced általános egészségének és vitalitásának támogatásához. Az állatorvos által javasolt adagolás szerint alkalmazva a multivitamin tabletta segíthet megőrizni kutyád egészségét és energiáját.

Adatok
Cikkszám
ND49756
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!