Kövess minket!

         

A.U.V. LAVET MULTIVITAMIN TABL.ALGAS MACSKA 50X
A.U.V. LAVET MULTIVITAMIN TABL.ALGAS MACSKA 50X
999 Ft

A.U.V. LAVET MULTIVITAMIN TABL.ALGAS MACSKA 50X

Lavet algás multivitamin tabletta macskáknak. Ajánlott fiatal cicák fejlődésének elősegítésére, az általános ellenállóképeség fokozására, valamint a szőr fényesebbé tételére ajánlott.

EP kártyára elszámolható
nem
Rendelhető
999 Ft
Részletek

Az A.U.V. Lavet Multivitamin tabletta az algából származó hatóanyagokat felhasználva lett kifejlesztve speciálisan macskák számára, és hozzájárul a megfelelő tápanyag- és vitaminszint fenntartásához a macskák szervezetében. 

Ezek a multivitamin tabletták gazdagok olyan esszenciális vitaminokban és ásványi anyagokban, melyek elengedhetetlenek a macskák egészségének megőrzéséhez és általános jólétéhez. Az algából származó hatóanyagok tökéletes kombinációja segít az immunrendszer erősítésében, támogatja az emésztést és hozzájárul a szőrzet és bőr egészségének megőrzéséhez.

Az A.U.V. Lavet Multivitamin tabletták könnyen adagolhatóak és emészthetőek, így ideálisak a rendszeres használatra. A tabletták könnyen keverhetőek a macska ételébe, biztosítva ezzel a szükséges tápanyagok fokozatos felszívódását a szervezetben.

Ezek a multivitamin tabletták különösen ajánlottak olyan macskák számára, akiknek hiányzik a megfelelő táplálék az étrendjükben, vagy akik extra táplálkozási támogatásra szorulnak egészségük és vitalitásuk megőrzése érdekében.

Fontos hangsúlyozni, hogy bármilyen táplálékkiegészítő alkalmazása előtt javasolt konzultálni az állatorvossal, hogy biztosítsuk a megfelelő adagolást és a macska számára legmegfelelőbb táplálkozási igények kielégítését.

Az A.U.V. Lavet Multivitamin tabletta hatékony és kiegyensúlyozott táplálékkiegészítő, mely hozzájárulhat macskád általános egészségének és vitalitásának támogatásához. Az állatorvos által javasolt adagolás szerint alkalmazva a multivitamin tabletta segíthet megőrizni macskád egészségét és energiáját.

Adatok
Cikkszám
ND49757
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!