Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

Anthelios

26termék
 

Az ANTHELIOS a napvédelem úttörője. Széles spektrumú, rendkívül magas védelmet nyújt, ami több mint 25 év, a napvédelemmel és a napérzékeny bőrrel kapcsolatos klinikai kutatás eredménye.

 

VILÁGSZERTE TÖBB MINT 90 000 BŐRGYÓGYÁSZ AJÁNLÁSÁVAL

A La Roche-Posay Anthelios termékcsaládja a szakértő fényvédő dermokozmetikumok széles palettáját kínálja az érzékeny és túlérzékeny bőrűek UV-védelmének érdekében. Az Anthelios termékek között megtalálhatóak naptejek, fludiok és krémek is. A bőrápolók között a napallergiásak és szenzitív bőrűek is megtalálják a nekik legkiválóbb védelmezőt a nyári időszakban. Élvezze Ön is szabadon a napsugarak adta kényeztetést!

Mitől különlegesek a La Roche-Posay Anthelios termékek?

A francia dermokozmetikai márka alapja a La Roche-Posay városában fellelhető különleges hatású és összetételű termálvíz, mely a több ezer bőrgyógyász nemzetközi összefogásán és együttműködésén keresztül végül testet ölt egy termékcsaládban, amit kifejezetten az érzékeny bőrűeknek fejlesztettek ki. A La Roche-Posay Anthelios termékek az erős napérzékenység, napallergiára való hajlam esetén is védenek az extrém napsugárzástól, hiszen UV A-védelmük magasabb, mint az EU által előírt ajánlás. Az Anthelios családban külön napfényvédő és ápoló termékek lettek fejlesztve a gyermekek számára is. A hatékonyság klinikailag tesztelt, és világszerte bőrgyógyászok ajánlják a La Roche-Posay fényvédő termékeit, melyek széles spektrumú védelmet kínálnak az UV A- és UV B-sugárzással szemben is, illetve segítenek megelőzni az infravörös A-sugárzás és a légszennyezés által okozott károsodásokat. A legújabb Anthelios termékek extra izzadság-, homok- és vízállóak, nem csípik a szemet, és láthatatlan, könnyű textúrájukkal szinte észrevétlenek maradnak.

Miért annyira veszélyes az UV A-sugárzás? Mert a teljes UV-sugárzás 95%-át teszi ki. Eléri a sejtmagokat és károsítja a DNS-t. Áthatol az üvegen és a felhőkön is. Melanómákat és bőrrák több típusát okozhatja. Emellett a hozzájárul a bőröregedéshez és ráncokat okoz hosszú távon.

Néhány kiemelkedő hatóanyag és termék ebből a családból:

 1. Anthelios UVMUNE 400 Láthatatlan Napvédő Fluid SPF 50+:

  • Nagyon magas védelmet nyújt az extra hosszú hullámú UV-sugarak ellen.
  • Tartalmazza az UVMUNE 400 technológiát, amely hatékonyan védi a bőrt a napfény káros sugaraitól.
 2. Anthelios Ultra-Könnyű Napvédő Spray SPF 50+:

  • Széles spektrumú, nagyon magas védelem.
  • Ultra ellenálló és könnyű állagú.
 3. Anthelios DP Napvédő Tej Babáknak SPF 50+:

  • Az érzékeny bőrű gyermekek számára kifejlesztett napvédő tej.
  • Nagyon vízálló és nem hagy fehér foltot.
 4. Anthelios Age Correct SPF 50:

  • Nappali, öregedésgátló napvédő krém ráncok, sötét foltok és rugalmasságvesztés ellen.