Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

LRP: ANTHELIOS SPF50+ KREM SZINEZETT 50ML
LRP: ANTHELIOS SPF50+ KREM SZINEZETT 50ML
9 499 Ft 
7 599 Ft
20

LRP: ANTHELIOS SPF50+ KREM SZINEZETT 50ML

LRP: ANTHELIOS SPF50+ KREM SZINEZETT 50ML
LRP: ANTHELIOS SPF50+ KREM SZINEZETT 50ML
A La Roche-Posay nagyon magas védelme extra hosszú hullámú UVA-sugárzás elleni szűrővel.
Raktáron
9 499 Ft 
7 599 Ft
Kezdete: 2024.05.25   A készlet erejéig!
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 900 Ft
Részletek

Jellemzők:

Akár 24 órás hidratálás. Nagyon magas UVA/UVB-védelem. Segít megelőzni a légszennyezés és az infravörös-A sugárzás által kiváltott oxidatív stresszt. Nem hagy fehér foltokat a bőrön. Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett érzékeny és reaktív bőrön tesztelve. Szemorvosi ellenőrzés mellett is érzékeny szemeken és szemkörnyéken tesztelve. Kontaktlencsét viselőkön tesztelve. Érzékeny és reaktív bőrre. Napallergiára való hajlam esetén is megfelelő.

 

Figyelem: A túlzott napozás veszélyes. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Ne tartózkodjon túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. Kerülje a szem környékét. *(340-400nm) = hosszú hullámú UVA / (380-400nm) = a spektrum vége, amit extra hosszú hullámú UVA-nak nevezünk.

Használata:
Ne tartózkodjon túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. Kerülje a szem környékét.

Védelem:
Nagyon magas UVA/UVB-védelem. Segít megelőzni a légszennyezés és az infravörös-A sugárzás által kiváltott oxidatív stresszt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!