Rendeld házhoz és mi ingyensen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

A.U.V. EXSPOT SPOT ON 1X 1ML
A.U.V. EXSPOT SPOT ON 1X 1ML
1 999 Ft

A.U.V. EXSPOT SPOT ON 1X 1ML

Az Exspot hatóanyaga a permetrin. A hatóanyag intenzív repellens (távoltartó) hatást fejt ki bolhákra és a kullancsok valamennyi fejlődési állapotára (lárva, nimfa, kifejlett példány), valamint elpusztítja azokat.

Elérhető kiszerelések
1 ml
EP kártyára elszámolható
nem
Cikkszám
ND49767
Raktáron
1 999 Ft
Részletek

Alkalmazás:

Az Exspot egy Spot-on preparátum, 1 ml-es tubusban kiszerelve, amit a kutya szőrének széthajtása után a lapockák között a bőrre kell cseppenteni. Egy tubus tartalma max. 15 kg testtömegű kutya kezelésére elegendő. 15 kg-nál nagyobb testtömegű kutyák esetében 1 ml-t a lapockák között és 1 ml-t a farktő tájékán cseppentsünk az állat bőrére. Ezt követően a hatóanyag eloszlik a kutya bőrének zsírrétegében. Az oldat az alkalmazás helyétől 24 órán belül szétterjed a kutya egész testén. Az ily módon létrejövő teljes körű védelem négy héten keresztül tart. Ezt követően újabb kezelést kell végezni.

Exspot általános információk:

Alkalmazási terület: Kutyák bolha, kullancs és tetű fertőzöttségének kezelésére és megelőzésére. Az Exspot elpusztítja a bolhákat és kullancsokat, és egyben védettséget biztosít az újbóli fertőződéssel szemben a kezeléstől számított 4 hétig. A készítmény a kutyára rászálló szúnyogok számának és vérszívásának csökkentésére is felhasználható.

Figyelmeztetés:

Veszélyes halakra és rákokra. Az Exspot ne kerüljön akváriumok és halastavak közelébe. Macskáknál az Exspot nem alkalmazható még kis mennyiségben sem. A macskák anyagcseréje nem alkalmas az Exspot-ban lévő permetrin lebontására. Mérgezés léphet föl náluk olyan tünetekkel, mint nagyfokú izomgörcs és mozgászavar. Ilyenkor első intézkedésként le kell mosni ill. meg kell fürdetni a macskát samponnal vagy mosogatószerrel. Ezt követően haladéktalanul meg kell mutatni az állatorvosnak.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!