Rendeld házhoz és mi ingyensen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

A.U.V. KILTIX NYAKORV NAGY
A.U.V. KILTIX NYAKORV NAGY
9 899 Ft

A.U.V. KILTIX NYAKORV NAGY

Bolha és kullancs írtó nyakörv.

Elérhető kiszerelések
1 db
EP kártyára elszámolható
nem
Cikkszám
ND49788
Rendelhető
9 899 Ft
Részletek

Szeretnék bemutatni az A.U.V. Kiltix nagyméretű kutyák számára tervezett nyakörvét, mely hatékony és hosszú távú védelmet nyújt a kullancsok és bolhák ellen.

A Kiltix nyakörv hatékony megoldást kínál a nagyméretű kutyák parazitákkal szembeni védelmére. Az innovatív összetételű nyakörv speciális hatóanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek megelőzni a kullancsok és bolhák okozta kellemetlenségeket és betegségeket.

Ez a nyakörv nem csupán elpusztítja a már jelen lévő parazitákat, hanem meg is akadályozza az újabb fertőzések kialakulását. A hatóanyagok lassan szabadulnak fel, így fokozatosan biztosítják a védelmet kedvenced számára. Az alkalmazás egyszerű, csak egyszerűen helyezd a nyakörvet a kutya nyakára, és a hatóanyagok lassan felszívódnak a bőrön keresztül.

Ez a Kiltix nyakörv kiváló választás azoknak a kutyatartóknak, akik szeretnék megóvni háziállatuk egészségét és kényelmét. Fontos kiemelni, hogy mindig ajánlott konzultálni az állatorvossal, mielőtt új parazitaellenes kezelést kezdenél a kutyádnál, hogy megfelelő tanácsokat kapj az alkalmazásra vonatkozóan.

Az A.U.V. Kiltix nyakörv rendkívül hatékony eszköz a nagyméretű kutyák védelmében, és hozzájárul ahhoz, hogy kedvenced boldogan és egészségesen élhessen. Az állatorvos által javasolt iránymutatásokat követve biztosítani fogja a Kiltix nyakörv a kívánt védelmet és gondoskodást a nagytestű kutyád számára.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!