Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

Vércukorszintmérők

6termék 16

A vércukormérők olyan eszközök, amelyek segítségével könnyen és gyorsan ellenőrizhetjük a vércukorszintet. Ezek az eszközök különösen fontosak azoknak, akik cukorbetegségben szenvednek, mivel segítségükkel figyelemmel kísérhetik vércukorszintjüket, és szükség esetén azonnal reagálhatnak a változásokra.

Általánosan véve a vércukormérők egy kicsi műszerek, egyes típusok már okos eszközök, hiszen telefonon lévő applikációval is kapcsolatban állnak. A felhasználó egy kis mennyiségű vért vesz az ujjbegyszúró segítségével, általában az ujjbegyből, majd ezt a vérmintát a tesztcsíkra helyezi. A mérő kémiai reakciók sorozatát használva megméri a vércukorszintet, és ezután az eredményt számszerűen megjeleníti a kijelzőn.

A vércukormérések segítségével a cukorbetegek naponta többször ellenőrizhetik vércukorszintjüket, így jobban tudnak alkalmazkodni étrendjükhöz, gyógyszereik adagolásához és életmódjukhoz. Ezenkívül a mérések fontosak azok számára is, akik még nem diagnosztizált cukorbetegség kockázatával élnek, hiszen segítségükkel időben észlelhetők a vércukorszint ingadozásai, és megelőző intézkedéseket lehet tenni az egészség megőrzése érdekében.

A Pirulafutáron több típusú vércukorszintmérő is megrendelhető.


Az Accu-Chek vércukormérők egyike a legismertebb és legelterjedtebb típusoknak a piacon. Ezeket a mérőket a Roche Diabetes Care cég gyártja és forgalmazza. Az Accu-Chek vércukormérők különböző modellekben elérhetők, és számos funkciót kínálnak a felhasználóknak a vércukorszint mérésére és figyelemmel kísérésére.

Sokak által kedvelt márka a MÉRYKÉK termékcsalád. A Pirulafutáron elérhető MÉRYKÉK1000 vércukorszintmérő 1000 mérés eltárolására képes!

A Dcont ETALON a legmodernebb, bioszenzoros(elektrokémiai) mérési technológiával működő vércukorszintmérő készülék. Szerezd be a Pirulafutáron!

Fontos azonban tudni, hogy minden készülékhez a hozzá megfelelő tesztcsík szükséges!