Rendeld házhoz és mi ingyenesen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Urea Repair Plus

12termék 112

Eucerin UreaRepair PLUS akár 48 óráig tartó enyhülést ad a száraz bőrnek!


A száraz bőr rendkívül gyakori állapot, és bőrgyógyászati vizsgálatok 40%-áért felelős. A szárazság súlyosságától függően a bőr feszes és érdes lehet, és/vagy hajlamos lehet viszketésre, hámlásra, pelyhesedésre és bőrpírra is. Szélsőséges esetekben a bőr kórosan szárazzá válhat (Xerosis).


A szárazság fő okai a nedvességhiány és a bőr védőrétegének károsodása, amelyeket a következők okozhatnak:


Lipidhiány: ezek elengedhetetlenek a stabil védőréteghez, amely véd a nedvességvesztéstől is.
Az urea és a természetes hidratáló faktorok (NMF) hiánya, amelyek megkötik a nedvességet a bőrben.


Minden Eucerin UreaRepair PLUS termék összetevők egyedi kombinációjával készül:
A keramid és más lipidek lipidburkot alakítanak ki, amely megerősíti a bőr védőrétegét és véd a nedvességvesztés ellen.


Az Eucerin Urea Repair Plus termékek központi összetevője az urea, amely egy olyan hidratáló hatású anyag, amely segít fenntartani a bőr természetes hidratáltságát. Az urea hatékonyan vonzza és zárja be a nedvességet a bőrsejtekbe, így megakadályozza a szárazságot és segít helyreállítani a bőr hidratációját. Az urea és egyéb természetes hidratáló faktorok (NMF) javítják a bőr vízmegkötő képességét és elősegítik a nedvességtartalom növekedését. A termékcsalád továbbá tartalmazhat más hatóanyagokat is, mint például a ceramidok, az omega-3 és omega-6 zsírsavak, valamint a laktát, amelyek támogatják a bőr védőgátját és segítenek fenntartani annak egészségét. Ezek az összetevők erősítik a bőr védőrétegét, ami különösen fontos az érzékeny bőrű emberek számára.


A formula klinikailag bizonyítottan pótolja mind a lipideket, mind a nedvességet a bőrben az azonnali megkönnyebbülés érdekében. A száraz bőr tüneteit akár 48 órán keresztül is késlelteti. Az Eucerin UreaRepair PLUS simává, puhává és rugalmassá teszi a bőrt.


Az Eucerin UreaRepair PLUS átfogó termékválasztékot kínál, amely testápolókat, krémeket és mosakodószereket, valamint kéz- és lábápolási termékeket tartalmaz. Ezek a termékek a vízmegkötő aktív urea különböző koncentrációit tartalmazzák, mivel az alkalmazott koncentrációnak a szárazság súlyosságához kell igazodnia. Az újonnan megjelent illatos habtusfürdő és az illatos 5% Urea testápoló megkönnyebbülést nyújtanak a száraz bőr számára és megnyugtatják az érzékeket azok esetén, akik kellemes illatot szeretnének élvezni.


A termékcsalád kínálata széleskörű, beleértve az Eucerin Urea Repair Plus testápolót, krémet, lábápolókat és kézkrémeket is. Az egyes termékek koncentrációja eltérhet, hogy megfeleljenek a különböző bőrtípusok és súlyossági fokok igényeinek. Az Eucerin Urea Repair Plus lábápolók például kifejezetten a száraz és durva lábfej bőrének ápolására szolgálnak.


Az Eucerin Urea Repair Plus termékeket klinikailag tesztelték, és dermatológiailag jóváhagyták, ami biztosítja a minőségét és hatékonyságát. Ezek a termékek nemcsak segíthetnek enyhíteni a száraz bőr tüneteit, de hosszú távon is hozzájárulhatnak a bőr hidratáltságának fenntartásához és az irritáció minimalizálásához.


Összességében az Eucerin Urea Repair Plus termékcsalád egy átfogó megoldást kínál azoknak, akiknek érzékeny és száraz bőrük van, és akik hatékony, bőrbarát termékeket keresnek a hidratálás és a bőrápolás terén. Az Eucerin elkötelezettsége a tudományos kutatásokban és a bőrápolás iránt megtestesül ebben a speciális termékcsaládban, ami ideális választás lehet a száraz bőrrel és dermatológiai problémákkal küzdők számára.