Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

Roséliane

6termék 16

Kipirosodó arcbőr ápolása


Vörösség elleni hatékony és kímélő ápolás, mely helyreállítja a kipirosodó, érzékeny bőr komfortját.


Az Uriage Roséliane egy speciális bőrápolási termékcsalád, amelyet az Uriage, a francia bőrápolási márka fejlesztett ki a bőrpír és érzékeny bőr kezelésére. Az "Uriage" márkanév a minőségi bőrápolási termékek és az egészséges bőr támogatása szinonimája, míg a "Roséliane" a bőrpír kezelésére és a bőr nyugtatására utal.
A bőrpír és az érzékeny bőr gyakori problémák lehetnek, amelyeket különféle tényezők, például az időjárási viszonyok, az allergiák vagy a stressz okozhatnak. Az Uriage Roséliane termékcsalád olyan termékeket kínál, amelyek segítenek csökkenteni a bőrpírt, nyugtatni az irritált bőrt és helyreállítani annak természetes egyensúlyát.


Roséliane termékek:


Uriage Roséliane Anti-Redness krém SPF30: Ez a krém célzottan csökkenti a bőrpírt és az érzékenységet, miközben hidratálja és védi a bőrt a nap káros sugarai ellen SPF30-as fényvédő faktorral.


Uriage Roséliane arctisztító tej: Ez a lágy tisztító kíméletesen távolítja el az elszennyeződéseket és a sminket, miközben nyugtatja és hidratálja az irritált bőrt.


Uriage Roséliane Anti-Redness Rich krém: A gazdag krém intenzív hidratálást nyújt az érzékeny, kiszáradásra hajlamos bőrnek, miközben csökkenti a bőrpírt és javítja a bőr védelmi funkcióját.


Uriage Roséliane CC krém SPF30: Ez a korrekciós és hidratáló krém segít csökkenteni a bőrpírt, miközben egyenletesíti a bőr tónusát és javítja annak megjelenését. SPF30-as fényvédő faktorral rendelkezik, így védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen.


Uriage Roséliane CC krém SP50+: A legújabb kutatási eredmények felhasználásával kifejlesztett nyugtató, védő krém kipiruló és/vagy látható hajszálerekkel átszőtt érzékeny arcbőrre, a rosacea átfogó kezelése érdekében. Magas UVA/UVB védelemmel, színezett textúrával és a bőrbe olvadó, nem zsíros állaggal.


Ezek a termékek általában gyengédek és kíméletesek, és hipoallergén formulákat tartalmaznak, amelyek nem irritálják az érzékeny bőrt. A színezett változatok elfedik a bőrhibiákat

.
Az Uriage Roséliane termékcsalád formulái gyakran gazdagok olyan hatóanyagokban, mint például a termálvíz, a ceramidok, az AHA-savak és a nyugtató növényi kivonatok, amelyek segítenek csökkenteni a bőrpírt, hidratálni és védelmet nyújtani a bőrnek, valamint elősegíteni a bőr gyógyulását. Uriage termálvízben gazdag textúrája, a Ginzeng, Vörös hínár kivonatokat és az Uriage Laboratórium által szabadalmaztatott Cerasterol-2F®, TLR2-Regul® és SK5R® komplexeket tartalmazó exkluzív összetétele megelőzi, csökkenti a bőrpírt és akadályozza annak visszatérését, erősíti a bőr barriert, hogy az hatékonyabban védjen a bőrpírt okozó külső hatásokkal szemben. Hosszan tartóan nyugtatja az érzékeny bőrt, védi az érfalakat, javítja a mikrokeringést, szabályozza a bőrpír és hajszálértágulatok kialakulásáért is felelős molekuláris reakciókat, enyhíti a forróság és diszkomfort érzetet, hidratálja a bőrt.

Az Uriage Roséliane termékcsalád rendszeres használata hozzájárulhat az érzékeny és bőrpíros bőr megnyugtatásához, így növelve a felhasználók kényelmét és jólétét. Fontos azonban megjegyezni, hogy minden bőrtípus más és egyedi igényekkel rendelkezik, ezért fontos figyelembe venni az egyéni preferenciákat és szükségleteket, valamint szakemberrel konzultálni, ha bármilyen egészségügyi probléma vagy aggály merül fel.