Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

Hiperérzékeny bőr

4termék 14

Érzékeny bőrrel küzdessz? Van rá megoldás!

Az Eucerin a Hiperérzékeny bőr termékcsalád termékeivel holisztikus bőrápoló megoldást kínál a hiperérzékeny bőr háromszöge mindhárom tünetének enyhítésére, melyek: a sérült bőrbarrier, az epidermisz hiper-reaktív érzékelő rostjai és a kipirosodott bőr, amit gyakran gyulladás okoz.


A két Eucerin Hiperérzékeny bőr termékvonal azonnali és hosszan tartó komfortérzetet nyújtanak a bőrnek.
Mindegyik termék SymSitive* hatóanyagot tartalmaz, azt az innovatív aktív összetevőt, mely hatékonyan szabályozza a bőr hiper-reaktivitását, azonnali bőrnyugtató hatást redményezve.

* = Symrise AG, Németország által bejegyzett védjegy

Az Eucerin márka híres a bőrgyógyászati kutatásokban és innovációkban való részvételéről, és a hiperérzékeny bőr típusra kifejlesztett termékei is magas minőségű formulációkkal rendelkeznek. Azok számára kínálnak megoldást, akik érzékeny bőrrel küzdenek, és különleges odafigyelést igényelnek a bőrápolási rutinjukban.
Az Eucerin Hiperérzékeny Bőr termékeinek fókuszában a kíméletes és hatékony bőrápolás áll. Az érzékeny bőrrel rendelkező emberek gyakran tapasztalnak irritációt, vörösödésre, szárazságra vagy viszketésre, és a hiperérzékeny bőrre kifejleszett termékei azt a célt szolgálják, hogy minimalizálják ezeket a kellemetlenségeket és támogassák a bőr egészségét.


A termékek formulációi olyan összetevőket tartalmaznak, mint az őszi kikerics kivonat, melyek nyugtató hatásúak és segítenek csökkenteni a bőrérzékenység tüneteit. Emellett a termékek mentesek az illatanyagoktól, parabénektől és egyéb potenciálisan irritáló anyagoktól, hogy csökkentsék az érzékeny bőr reakcióinak kockázatát.
A termékcsoport tartalmaz hidratálókat is, amelyek segítik megőrizni a bőr természetes nedvességtartalmát és csökkentik a szárazság érzetét. A formula kiegyensúlyozott és könnyen felszívódik, hozzájárulva a bőr hidratáltságához és rugalmasságához.


A termékcsoportban számos termék található, beleértve a hidratáló krémeket, arctisztítókat, szérumokat és egyéb kiegészítőket. Az Eucerin hiperérzékeny bőr sorozat lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy kiválasszák az egyéni bőrápolási igényeiknek megfelelő termékeket.


Fontos megjegyezni, hogy az érzékeny bőr különböző lehet egyik személyről a másikra, ezért mindig ajánlott először kis mennyiségű terméket kipróbálni és figyelni a bőr reakcióját. Az Eucerin Ultra Sensitiv termékcsaládja egy megbízható választás lehet azoknak, akiknek érzékeny bőrük van, és egy olyan termékeket keresnek, amelyekkel kíméletesen gondoskodhatnak bőrükről, minimalizálva az irritációt és támogatva a bőr egészségét.