Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

Dercos

20termék
 

Vichy az egészség fontos, kezdje a bőrénél!

A Vichy Dercos termékcsalád a Vichy márka kiválóságának és szakértelmének megtestesítője a haj- és fejbőrápolás esetén. A Vichy, mint francia bőrápolási márka, híres a magas minőségű és hatékony termékeiről de nem csak az arcápolés terén!


A Dercos termékcsalád a hajproblémák kezelésére és a fejbőr egészségének megőrzésére összpontosít. Ez a termékcsalád a modern kutatások eredményeit ötvözi a termálvíz egyedülálló tulajdonságaival és a korszerű kozmetikai technológiákkal. Az egyik jellegzetesség a Dercos termékcsaládban az adaptívan intelligens technológia, amely lehetővé teszi a termékek alkalmazkodását a fejbőr és a haj egyedi szükségleteihez. Ez a szemlélet hozzájárul ahhoz, hogy a Dercos termékek hatékonyan célozzák meg a problémákat, miközben kíméletesek és bőrbarátok maradnak.


A Dercos sorozat többféle formában érhető el, beleértve samponokat, kondicionálókat, ampullákat. A termékeket olyan klinikai vizsgálatok alapján fejlesztik ki, melyek bizonyítják hatékonyságukat és bőrbarát összetevőiket. A Vichy Dercos termékcsalád tehát nem csak a külsőleg szép hajról szól, hanem a haj és fejbőr egészségének támogatásáról is.


A Dercos sorozat különböző termékeket kínál, melyek célja a különböző hajtípusok és fejbőrproblémák kezelése. A Dercos termékek használatával a felhasználók számára lehetőség nyílik a személyre szabott hajápolásra, a problémák célzott kezelésére és a hajszálak erősítésére. A termékek alkalmazkodnak a modern életstílushoz, a környezeti hatásokhoz és a hajápolás változatos kihívásaihoz. Így a Vichy Dercos nem csupán egy hajápolási sorozat, hanem egy olyan megoldás, amely a modern fogyasztók igényeihez igazodva hozzájárul a haj és a fejbőr egészségének és szépségének megőrzéséhez. Az egyik kiemelkedő összetevő a Vichy termálvize, amely gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, segítve a fejbőr egyensúlyának fenntartását és hidratálását. Az egyes termékekben található hatóanyagok, mint például a Aminexil, a niacinamid vagy a keratin, célzott megoldást kínálnak különféle problémákra, beleértve a hajhullást, a korpásodást vagy a fejbőr érzékenységét.


A Vichy hajhullás elleni termékek többféle formulát kínálnak a hajhullás kezelésére és megelőzésére. Ezek a termékek általában olyan aktív összetevőket tartalmaznak, mint például aminexil, amelyek segíthetnek megerősíteni a hajat és csökkenteni a hajhullást.


A Vichy Dercos Anti-Dandruff sampon egy olyan speciális formula, amely kifejezetten a korpásodás elleni küzdelemre lett kifejlesztve. Ez a sampon hatékonyan segít csökkenteni a korpásodást, miközben megnyugtatja és tisztítja a viszkető fejbőrt.