Rendeld házhoz és mi ingyenesen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Atopicontrol

10termék 110

"Nyugtató ápolás az atópiás bőr számára"

Az Eucerin AtopiControl egy olyan bőrápolási termékcsalád, amelyet kifejezetten az atópiás dermatitisz, azaz ekcéma tüneteinek enyhítésére és kezelésére fejlesztettek ki. Az Eucerin márka híres a bőrgyógyászati kutatásokban és fejlesztésekben való részvételéről, valamint a bőrbarát és hatékony termékeiről. Az AtopiControl termékvonalat klinikailag tesztelték és olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segíthetnek csökkenteni az ekcéma tüneteit, és javítani az érintett bőr állapotát.


Az ekcéma egy krónikus bőrbetegség, melyet gyulladás és viszketés kísér. Az AtopiControl kifejezetten erre a bőrállapotra fókuszál, és olyan formulációkat kínál, melyek segítenek csökkenteni a gyulladást, hidratálni a bőrt és minimalizálni a viszketést. Az AtopiControl termékeket tervezték úgy, hogy alkalmasak legyenek mind felnőttek, mind gyermekek részére, akik ekcémában szenvednek.


A mindennapi bőrápolásra szolgáló testápoló és krémek az omega-6 zsírsavak és a licochalcone A kombinációjával táplálják a bőrt, s ezáltal segítenek helyreállítani természetes védekezőképességét és fokozzák rugalmasságát. Ezek a termékek amellett, hogy intenzíven hidratálják a bőrt, segítenek csökkenteni az atópiás bőrre jellemző érdességet, viszketést és feszülést.


Ezek a termékek illatanyag-, színezőanyag- valamint parabenmentesek, és 3 hónapnál idősebb kisgyerekeknél már alkalmazhatók (kivéve a Eucerin® AtopiControl Viszketés elleni sprayt, mely 3 éves kortól használható)
Az AtopiControl termékcsalád különböző termékeket foglal magában, mint például az AtopiControl arckrém, testápoló, tusfürdő és egyéb specifikus termékek, melyek mindegyike a különböző területeken jelentkező ekcéma tüneteinek enyhítését célozza meg. Az AtopiControl termékek formulációi olyan hatóanyagokat tartalmaznak, mint a licochalcone A, a ceramidok, az omega-6 zsírsavak és az ún. humectants, amelyek mind hozzájárulnak a bőr hidratáltságához és védelméhez.


Az AtopiControl Tusfürdő például lágyan tisztítja és ápolja az ekcémás bőrt, miközben segít fenntartani a bőr természetes védőrétegét. Az AtopiControl Arckrém és Testápoló pedig olyan specifikus formulációkat tartalmaznak, amelyek segítik a bőr regenerációját és hosszantartó hidratálást biztosítanak.
A termékvonalat kifejezetten az érzékeny és problémás bőrű emberek számára tervezték, és azoknak is segítséget nyújthat, akik ekcémával küzdenek. Az Eucerin AtopiControl egy olyan lehetőséget kínál, ahol a hatékony bőrápolás és a bőr egészségének támogatása összefonódik, miközben az érintettek könnyebben kezelhetik és enyhíthetik az ekcéma tüneteit a mindennapi rutinjukban.

Fontos azonban, hogy az ilyen típusú termékek használata előtt mindig konzultáljunk bőrgyógyászunkkal, különösen, ha valaki specifikus bőrproblémákkal küzd.