Kövess minket!

HANSAPLAST UNIVERSAL TAPASZ 40X
HANSAPLAST UNIVERSAL TAPASZ 40X
1 659 Ft

HANSAPLAST UNIVERSAL TAPASZ 40X

Az Hansaplast Universal sebtapasz egy sokoldalú és megbízható sebkezelő megoldás, amelyet széles körben alkalmaznak mindennapos sérülések és bőrkárosodások esetén.

Elérhető kiszerelések
40 db
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND32447
Raktáron
1 659 Ft
Részletek

Ez a speciális sebtapasz különleges alapanyagból készül, ami rendkívül hatékony védelmet nyújt a sebek, horzsolások és vágások ellen. Rugalmas és könnyen formázható, így alkalmazkodik az eltérő méretű sebekhez és könnyen felhelyezhető a sérült területre.

Az Hansaplast Universal tapasz légáteresztő, ami lehetővé teszi a bőr számára, hogy lélegezzen, így elősegítve a gyorsabb gyógyulást. Kényelmes viseletet biztosít, és hatékonyan rögzíti a sebeket, miközben minimalizálja a fertőzés kockázatát.

Ez a sebtapasz könnyen alkalmazható és eltávolítható, minimális fájdalommal vagy irritációval jár. Az erős ragasztóanyagnak köszönhetően biztonságosan tapad a bőrhöz, mégis könnyen levehető, anélkül hogy maradványokat hagyna maga után.

Az Hansaplast Universal sebtapasz ideális megoldás mindennapi sérülések, horzsolások vagy vágások esetén, és segíti a sebek gyorsabb gyógyulását. Rugalmas és sokoldalú kialakításának köszönhetően széles körűen alkalmazható különféle sebek kezelésére.

Fontos megjegyezni, hogy bár az Hansaplast Universal tapasz hatékony segítséget nyújt a kisebb sérülések esetén, az orvosi tanácsok és szükséges kezelések alkalmazása mindig ajánlott súlyosabb sérülések vagy sebfertőzések esetén.

Az Hansaplast Universal sebtapasz sokoldalú és hatékony megoldás a mindennapos sérülések kezelésére, biztosítva a gyorsabb gyógyulást és a sebek hatékony védelmét. Az orvos vagy sebész által javasolt iránymutatásokat követve segíthet a sebgyógyulás folyamatában és a fertőzés megelőzésében.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!