Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

HANSAPLAST UNIVERSAL 20X 45906
HANSAPLAST UNIVERSAL 20X 45906
1 299 Ft

HANSAPLAST UNIVERSAL 20X 45906

Az Hansaplast Universal sebtapasz egy sokoldalú és megbízható sebkezelő megoldás, amelyet széles körben alkalmaznak mindennapos sérülések és bőrkárosodások esetén.

EP kártyára elszámolható
igen
Raktáron
1 299 Ft
Részletek

Ez a speciális sebtapasz különleges alapanyagból készül, ami rendkívül hatékony védelmet nyújt a sebek, horzsolások és vágások ellen. Rugalmas és könnyen formázható, így alkalmazkodik az eltérő méretű sebekhez és könnyen felhelyezhető a sérült területre.

Az Hansaplast Universal tapasz légáteresztő, ami lehetővé teszi a bőr számára, hogy lélegezzen, így elősegítve a gyorsabb gyógyulást. Kényelmes viseletet biztosít, és hatékonyan rögzíti a sebeket, miközben minimalizálja a fertőzés kockázatát.

Ez a sebtapasz könnyen alkalmazható és eltávolítható, minimális fájdalommal vagy irritációval jár. Az erős ragasztóanyagnak köszönhetően biztonságosan tapad a bőrhöz, mégis könnyen levehető, anélkül hogy maradványokat hagyna maga után.

Az Hansaplast Universal sebtapasz ideális megoldás mindennapi sérülések, horzsolások vagy vágások esetén, és segíti a sebek gyorsabb gyógyulását. Rugalmas és sokoldalú kialakításának köszönhetően széles körűen alkalmazható különféle sebek kezelésére.

Fontos megjegyezni, hogy bár az Hansaplast Universal tapasz hatékony segítséget nyújt a kisebb sérülések esetén, az orvosi tanácsok és szükséges kezelések alkalmazása mindig ajánlott súlyosabb sérülések vagy sebfertőzések esetén.

Az Hansaplast Universal sebtapasz sokoldalú és hatékony megoldás a mindennapos sérülések kezelésére, biztosítva a gyorsabb gyógyulást és a sebek hatékony védelmét. Az orvos vagy sebész által javasolt iránymutatásokat követve segíthet a sebgyógyulás folyamatában és a fertőzés megelőzésében.

Adatok
Cikkszám
ND21996
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!