Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

Toleriane

22termék
 

Érzékeny, allergiás reakcióra hajlamos a bőröd?

A Toleriane termékcsaládot kifejezetten az érzékeny és allergiára hajlamos bőr igényeinek megfelelően fejlesztettük ki: hidratálja, nyugtatja és védi az érzékeny és allergiára hajlamos bőrt. Illatanyag- és alkoholmentes.

A Toleriane termékcsalád formulái rendkívül kíméletesek és nyugtatóak, miközben hatékonyan hidratálják és védelmet nyújtanak a bőrnek. Ezek a termékek általában gyengéd összetevőket tartalmaznak, mint például a termálvíz, a glicerin és a ceramidok, melyek segítenek megnyugtatni és erősíteni a bőrt, miközben helyreállítják annak védőgátját és hidratálják azt.

A Toleriane termékcsalád tagjai között megtalálhatóak szérum, arckrém, fluid, színezett krémek, sminkeltávolító habzó tisztítót és tisztító krém többféle kiszerelésben. Ezek a termékek általában könnyű textúrával rendelkeznek, amelyek gyorsan felszívódnak a bőrbe és nem hagyják azt zsíros vagy ragadós érzéssel.

Mindegyik terméket megtalálod a Pirulafutáron!

A Toleriane család legnépszerűbb tagja a Dermallergo termékek. A La Roche-Posay Toleriane Dermallegro egy hidratáló család, amelyet kifejezetten az érzékeny bőr ápolására fejlesztettek ki. Célja a bőr megnyugtatása és hidratálása minimalizálva az esetleges irritációkat és allergiás reakciókat.

A Dermallergo szérum használata a bőr kellemetlen érzetének azonnali és intenzív csökkentéséért, és a bőrbarrier természetes regenerációjának elősegítéséért, megfelelő toleranciával a bőrreakciók kockázatának csökkentése céljából. Az érzékeny bőr azonnali nyugtatásáért, erősítéséért és akár 48 órán át tartó hidratálásáért. A neurosensine csökkenti a diszkomfortérzetet. Hozzájárul a bőr hiperérzékenységének jelentős csökkenéséhez. La Roche Posay termálvízzel, amely nyugtatja a bőrt és enyhíti az irritációt. Osmolyte támogatja a bőrbarrier megerősítését.

Toleriane Dermallergo Fluid nappali, könnyű állagú hidratáló allergiás bőrre. Azonnal hidratál és csökkenti a bőrirritációt. Azonnali hármas hatás: irritáció ellen, viszketés ellen és bőrpír ellen.
Akár 48 órán át tartó hidratációt biztosít. Bőrfeltöltő és bőrvédő hatás már 1 órán belül.*
*24 kaukázusi, 18 és 65 éves kor közötti alany bevonásával végzett klinikai tanulmány.
Sphingobioma egy egyedülálló probiotikus frakció, egyensúlyba hozza és helyreállítja a bőr mikrobiom-funkcióját. A neurosensine csökkenti a diszkomfortérzetet. Hozzájárul a bőr hiperérzékenységének jelentős csökkenéséhez. La Roche Posay termálvízzel, amely nyugtatja a bőrt és enyhíti az irritációt.

A La Roche-Posay márka híres a dermatológiailag tesztelt és bőrgyógyászatilag ellenőrzött termékeiről, így a Toleriane termékcsalád is biztonságosan használható még az érzékeny bőrű egyének számára is. Összességében a La Roche-Posay Toleriane termékcsalád kiváló választás mindenki számára, aki hatékony és kíméletes megoldást keres az érzékeny és reaktív bőr ápolására és védelmére.