Rendeld házhoz és mi ingyenesen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Sun

21termék
 

Eucerin Sun termékcsalád a bőrtípushoz igazodó napvédelem


Az Eucerin Sun termékcsalád átfogó védelmet nyújt a napsugárzás bőrkárosító hatásával szemben.
Az innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology) egyesíti a megbízható UV-védelmet nyújtó, szélessávú, fotostabil UVA- és UVB-szűrőket1, valamint a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen védő licochalcone A-t. A glicirretinsav további DNS-védelmet biztosít.


A kiemelkedően hatékony napvédő termékcsaládban olyan termékek találhatók, melyek a bőr egyéni igényeihez igazodnak, és hatóanyag-összetételükkel megoldást nyújtanak különféle bőrproblémák esetén:


Ha a bőre zsíros és/vagy aknéra hajlamos, válassza az Oil Control Technológiát tartalmazó formulát, mert ez lipid elnyelő pigmentjeivel azonnali és hosszantartó száraz, matt megjelenést kölcsönöz a bőrnek.


Ha a bőr az idő előtti öregedése aggasztja, a rövid- és hosszú láncú hialuronsavat tartalmazó Photoaging termékek láthatóan csökkentik a bőr öregedésének jeleit.
Az Eucerin Sun termékek kényelmes és könnyen használható formulációkat kínálnak, beleértve a könnyű textúrájú krémeket, olajokat, spray-ket és géleket is. Ezek a változatok lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a preferenciáinak és igényeinek leginkább megfelelő napvédő típust.


A napvédő termékek mellett az Eucerin Sun család kínálhat olyan kiegészítőket is, mint például az aftersun termékek, melyek segítenek nyugtatni és hidratálni a leégett bőrt, valamint a speciális gyermeknapvédő termékeket, amelyeket az érzékenyebb bőrű kisgyermekek védelmére terveztek.


Az Eucerin Sun termékek gyakran tartalmaznak olyan bőrápoló összetevőket, mint a glicerin, a pantenol és az E-vitamin, amelyek hidratálják és táplálják a bőrt. Emellett a formulációk gyakran hipoallergének és bőrgyógyászatilag teszteltek, minimalizálva az irritáció és allergiás reakciók kockázatát.


Amennyiben bőre napallergiára hajlamos, a Sun Protection és az After Sun termékek – melyek formulája alfa-glikozil-rutint tartalmaz – segítenek megelőzni a napfény által kiváltott allergiás reakciókat, például a fénykiütések (PLE) kialakulását.


A termékcsaládba tartoznak az Eucerin Kids Sun termékek (melyeket kimondottan a gyermekek érzékeny, finom bőrének nyugtatására és védelmére fejlesztettek ki), valamint az atópiától szenvedő felnőttek és gyermekek számára készült termékek.


Az Eucerin Sun termékek közepes, magas és nagyon magas fényvédő faktorral is elérhetők. Minden termék esetében klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják a kiemelkedő hatékonyságot és azt, hogy bőrtolerabilitásuknak köszönhetően érzékeny bőrön is alkalmazhatók.


1 - Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott megmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.
2 - Az Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek naptej nem tartalmaz Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiát (Advanced Spectral Technology) ehelyett klinikailag bizonyított hatékonyságú, nem-kémiai szűrőkkel nyújt védelmet. Az Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej, az Eucerin Sun Spray Sensitive Protect, az Eucerin Sun Sensitive Protect Színtelen napozó spray és az Eucerin Sun Sensitive Protect Színtelen napozó aerosol spray nem tartalmaz glicirretinsavat.


Az Eucerin Sun egy kiváló minőségű napvédelmi termékcsalád, amelyet az Eucerin, a bőrápolás terén vezető szerepet játszó márka fejlesztett ki. A napvédő termékek kiemelkedő fontosságúak a bőr egészségének megőrzése szempontjából, mivel az UV-sugárzás káros hatásai hozzájárulhatnak a napégéshez, a korai öregedéshez és a bőrrák kialakulásához.

A napvédelem kulcsfontosságú része a bőrápolásnak, és az Eucerin Sun termékcsalád megnyugtató és hatékony választás lehet mindazoknak, akik szeretnék megvédeni bőrüket a káros napfénytől és egyúttal ápolni azt. Az Eucerin elkötelezetten fejleszti termékeit, hogy segítse a felhasználókat a bőrük egészségének és szépségének megőrzésében minden nap.