Rendeld házhoz és mi ingyenesen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Q10 ACTIVE

2termék 12

Eucerin Q10 ACTIVE Ránctalanító termékcsalád érzékeny bőrre


Az érzékeny bőrre kifejlesztett Eucerin® Q10 ACTIVE termékcsalád energetizálja a bőrt, hogy megóvja az idő előtti öregedéstől. A bőr öregedése a természetes Q10 koenzim szintjének csökkenése miatt indul el, s azzal jár, hogy a bőr ellenállóképessége csökken a szabadgyökök támadásával szemben.


A Q10 koenzimben gazdag termékcsalád erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. Erőteljes antioxidáns tulajdonságaival véd a szabadgyökök további károsító hatása ellen.
A maximális bőrtolerabilitás érdekében a termékcsalád egyetlen tagja sem tartalmaz mesterséges színezőanyagot vagy illatanyagot.


A parabenmentes termékek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak.


Az Eucerin Q10 ACTIVE termékcsalád középpontjában az ubikinon, más néven koenzim Q10 áll, amely egy antioxidáns vegyület, természetesen megtalálható a bőr sejtekben. Az ubikinon fontos szerepet játszik a sejtek energiatermelésében és a bőrsejtek védelmében az oxidatív stressz ellen. Az öregedés folyamán a koenzim Q10 szintje csökkenhet a bőrben, így az Eucerin Q10 ACTIVE formulációja arra összpontosít, hogy segítse a bőr ezen csökkenő szintjét és támogassa annak természetes regenerációját. A Q10 ACTIVE termékcsalád általában tartalmazhat más hatóanyagokat is, mint például a pro-retinol, amely hozzájárulhat a bőr feszességéhez és az apróbb ráncok csökkentéséhez.


Az Eucerin Q10 ACTIVE termékeket könnyű beilleszteni a mindennapi bőrápolási rutinba, és kiválóak lehetnek azok számára, akik szeretnék megelőzni a ráncok kialakulását és általánosságban támogatni a bőrük egészségét. Mindazonáltal, minden bőr egyedi, és a termékek hatékonysága egyénenként változhat. Az Eucerin Q10 ACTIVE egy lehetőség azoknak, akik értékelik a hatékony és tudományosan megalapozott bőrápolási termékeket, különösen az öregedő bőr szempontjából. Ajánlott azonban mindig ellenőrizni az összetevőket, különösen azoknak, akik allergiások vagy érzékenyek bizonyos összetevőkre.