Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

Normaderm

9termék 19

Normaderm szakértő termékcsalád zsíros, problémás bőrre.


Környezetszennyezés, UV-sugárzás, stressz, rossz szokások, hormonális ingadozások…ezek mind pattanásokat és zsíros bőrt okozhatnak. Arctisztitás és arcápolás: teljes termékcsalád a túlzott faggyútermelés, a pattanások, a pattanások nyomai és a tág pórusok ellen.


A Vichy Normaderm egy különleges bőrápolási termékcsalád, melyet a híres francia Vichy Laboratoires fejlesztett ki. A Normaderm termékek kifejezetten azoknak szól, akik a zsíros, pattanásos vagy akár érzékeny bőrrel küzdenek. Az egész termékcsalád olyan innovatív összetevőket tartalmaz, amelyek célzottan kezelik a bőrhibákat és hozzájárulnak a tiszta, egészséges bőrkép kialakításához.


A Vichy Normaderm termékcsalád alapja a Vichy saját termálvíze, melyet a Vichy város közelében található termálforrásokból nyernek. Ez a termálvíz gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, amelyek hozzájárulnak a bőr hidratáltságához és egészségéhez. Az összetevők között megtalálhatók az antibakteriális hatású anyagok, például a szalicilsav vagy a niacinamid, melyek segítik a pattanások kialalukálásának gátlását és a mitesszerek csökkentését.
A Normaderm termékcsalád kínálata széles skálát ölel fel, beleértve a tisztító géleket, tonikokat, hidratáló krémeket és szérumokat. Ezek a termékek kifejezetten olyan bőrproblémákra koncentrálnak, mint a fokozott faggyútermelés, a tág pórusok, a pattanások és a bőrhibák. A Vichy Normaderm rendszeres használatával a felhasználók tapasztalhatják a bőrük textúrájának javulását, a faggyútermelés szabályozását, valamint a pattanások és mitesszerek csökkentését.

Fontos megjegyezni, hogy a Vichy Normaderm termékek nemcsak a meglévő bőrproblémák kezelésére szolgálnak, hanem a megelőzésre is összpontosítanak. A rendszeres bőrápolás révén a Normaderm segíthet megelőzni az új pattanások kialakulását és a bőrhibák további előrehaladását.


A Vichy Normaderm termékcsaládjába tartozhatnak:

Tisztító gél: Segít eltávolítani a szennyeződéseket és a felesleges faggyút.
Micellás víz: Gyengéden tisztítja és frissíti a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná.
Tonikok: Segítenek megtisztítani és összehúzni a pórusokat.
Hidratáló krémek: Könnyű, nem zsíros formulák, amelyek hidratálják és mattítják a bőrt.
Helyi kezelők: Olyan termékek, amelyeket közvetlenül a pattanásokra vagy problémás területekre lehet felvinni, hogy segítsenek csökkenteni a gyulladást és gyorsítani a gyógyulást.

Fedezd fel a Normaderm termékcsalád összes tagját a Pirulafutáron!


Mindazonáltal minden bőrtípus más és más, így előnyös lehet konzultálni egy bőrgyógyásszal vagy szakértővel, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb termékeket az egyéni bőrigényekre szabva. A Vichy Normaderm tehát nem csupán egy kozmetikai termékcsalád, hanem egy hatékony és tudományosan megalapozott bőrápolási rendszer, mely a bőrhibák kezelésére és megelőzésére szolgál.