Glamour-napok Summer week! 25% kedvezmény minden Eucerin termékre július 14-ig!

Kövess minket!

Neovadiol

9termék 19

Neovadiol: Szakértő bőrápolás változókorban


Aktiválja újra a bőrmechanizmusát PERIMENOPAUZA és a POSZTMENOPAUZA alatt


Felveszi a harcot a lipidvesztés, megereszkedett arcbőr és pigmentfoltok ellen!


A Vichy Neovadiol egy kifejezetten a változókorban lévő nők számára kifejlesztett bőrápolási termékcsalád, amelyet a híres francia Vichy Laboratoires alkotott meg. A Neovadiol széles termékskálája olyan formulákat kínál, amelyek a menopauza idején bekövetkező hormonális változások által érintett bőr egyedi szükségleteire összpontosítanak. A Vichy márka hosszú évek óta a bőrápolás terén innovációval és minőségi termékekkel hívja fel magára a figyelmet, és a Neovadiol is ezen elvek mentén lett kifejlesztve.
A menopauza időszakában a női szervezetben jelentős hormonális változások következnek be, amelyek hatással lehetnek a bőr állapotára és megjelenésére. A Vichy Neovadiol célja, hogy ezen változásokra válaszolva segítse a bőrt abban, hogy megőrizze feszességét, hidratáltságát és rugalmasságát.

A termékek formulái olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek elősegítik a kollagén és elasztin termelését, kifejezetten a menopauza okozta károk helyreállítására. Célzott összetevőket tartalmaznak, mint például a Pro-Xylane, ami segít feszesíteni és simítani a bőrt, valamint a hialuronsav, amely hidratálja és feltölti a bőrt. Az egyik kulcseleme a Vichy Neovadiol termékekben a Vichy termálvíz, amely a Vichy város környékén található forrásokból származik. Ez a termálvíz gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, amelyek segítik a bőr hidratáltságának fenntartását és támogatják a bőr regenerációját.


A Vichy Neovadiol termékei között megtalálhatók például a hidratáló krémek, szérumok. Ezek a termékek nem csupán a ráncok és finom vonalak csökkentését tűzik ki célul, hanem az arcbőr teljes vitalitásának és egészségének helyreállítását is.
A Neovadiol termékek használatával a felhasználók tapasztalhatják, hogy bőrük feszesebb, hidratáltabb és ragyogóbb lesz. A rendszeres használat hozzájárulhat a bőr állapotának javulásához és az önbizalom megerősítéséhez a menopauza utáni életszakaszban.

Minden bőr egyedi, így érdemes lehet szakemberrel konzultálni, hogy megtaláljuk a személyes igényekhez leginkább illeszkedő Neovadiol termékeket. A Vichy Neovadiol tehát nem csupán egy bőrápolási termékcsalád, hanem egy olyan innovatív megoldás, amely a hormonális változásokkal járó bőrproblémákra kínál hatékony és tudományosan alátámasztott válaszokat.