Rendeld házhoz és mi ingyenesen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Kerium

3termék 13

Korpásodással küzdessz? Próbáltál már több terméket de nem találtad meg az igazit?

Próváld ki a La Roche Posay Kerium termékcsaládot, rendeld házhoz a Pirulafutáron!

A La Roche Posay Kerium termékcsalád hatékony és mikro-hámlasztó aktív összetevőinek köszönhetően veszi fel a harcot a korpásodás és más okból hámló fejbőr ellen.

A Kérium termékcsalád formulái általában tartalmaznak hatékony összetevőket, mint például a cink-piritionát vagy a szalicilsav, melyek antimikrobiális és gyulladáscsökkentő hatásúak. Ezek az összetevők segítenek megtisztítani a fejbőrt, csökkenteni a bőrirritációt és megelőzni a korpásodás kialakulását.

A termékcsaládban elérhetőek samponok, és egy DS krém. Ezek a termékek gyakran kíméletes formulákat tartalmaznak, melyek nem irritálják vagy szárítják ki a fejbőrt.  Azonban a Kérium termékcsalád nemcsak a fejbőrre, hanem más területekre is kínál megoldásokat, például az arcbőrre is seborrheás dermatitis esetében. Néhány termék hatékony lehet az akne és a zsíros bőr kezelésében is, segítve normalizálni a faggyútermelést és csökkenteni a bőrhibákat.

A legismertebb termék a Kerium DS krém
A Kerium DS krém hozzájárul a piros, hámló bőr tartós semlegesítéséhez és a komfortérzet helyreállításához. Támogatja a bőrbarriert a bőr természetes védőképességének megerősítéséért. Tartós kiújulásgátló hatással rendelkezik!

Aktív összetevők egyedülálló kombinációját tartalmazza:
Thermal Dermobiotic: a biotechnológiából származó kivételes hatóanyag, amely hat a vörös, pikkelyes foltok ellen és harcol a kiújulásuk ellen.
Piroctone Olamine: a teljes körű antibatkeriális és faggyú-szabályozó hatásért.
Cink: Tisztítja a bőrt és segít csökkenteni a faggyútermelést.

A Kerium Intenzív Sampon kúra rendszeres alkalmazása segíthet csökkenteni a fejbőr korpásodását és irritációját, valamint normalizálni a faggyútermelést. Eltávolítja a makacs korpát. Mélyen tisztítja a fejbőrt.

Azonban fontos megjegyezni, hogy minden bőr más és egyedi, és egyes termékek hatásossága eltérő lehet az egyéni bőrtípusok és problémák alapján. Emellett a bőrgyógyászati vélemény kérését mindig ajánlott, különösen súlyosabb bőrproblémák esetén.

Összességében a La Roche-Posay Kérium termékcsalád hatékony és kíméletes megoldást kínálhat a szeborreás dermatitisz, a korpásodás és a zsíros bőr kezelésére, segítve a fejbőr és az arcbőr egészségének megőrzését és javítását.