Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

Eau Thermale

20termék
Pirulafutár
 

Az Uriage Eau Thermale egy különleges bőrápolási termékcsalád, amely az Uriage francia márka egyik kiemelkedő termékcsaládja. Az "Eau Thermale" kifejezés franciaul "termálvíz" jelentést hordoz, és ez a termékcsalád kifejezetten a termálvízben gazdag bőrápolási megoldásokat kínálja az emberek számára.


Az Uriage termálvíz egy különleges összetételű, ásványi anyagokban gazdag víz, amely az Uriage-les-Bains franciaországi forrásából származik. Az Uriage Eau Thermale termékcsalád középpontjában az Uriage termálvíz áll, melyet az Alpok lábánál, Franciaországban található Uriage városka közelében található forrásokból nyernek. Ez a természetes víz évezredek óta ismert a bőr gyógyító és nyugtató tulajdonságairól. Az Uriage termálvíz kíméletes összetétele és pH-ja ideálisak az érzékeny bőr ápolására és nyugtatására. Gyulladáscsökkentő, hidratáló és antioxidáns hatásai révén segít csökkenteni az irritációt, enyhíteni az égési sérüléseket, és hozzájárulni a bőr egészségének megőrzéséhez. Ez a termálvíz különleges összetételű, gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, amelyeknek számos bőrgyógyászati előnye van. A termálvíz hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt, miközben segíti a bőrbarrier funkciójának helyreállítását és javítja a bőr egészségét. Az Uriage Termálvíz közvetlenül a forrásnál kerül palackozásra, hozzáadott tartósítószer és illatanyagok nélkül, ezáltal tökéletesen megőrizve természetes gazdagságát és eredeti tisztaságát.


Az Uriage Eau Thermale termékcsalád különféle bőrápolási termékeket kínál, beleértve az arctisztítókat, hidratáló krémeket, arcpermeteket, testápolókat és a fényvédő termékek alapja is. Ezek a termékek általában könnyű, gyorsan felszívódó formulákkal rendelkeznek, amelyek kellemes érzetet nyújtanak a bőrnek anélkül, hogy zsíros réteget hagynának maguk után. Az Uriage Eau Thermale termékek gyakran hipoallergének és nem tartalmaznak parabéneket vagy illatanyagokat, így ideálisak az érzékeny bőrű emberek számára is.


Az Uriage Eau Thermale termékcsalád rendszeres használata hozzájárulhat a bőr hidratáltságának, rugalmasságának és ragyogásának javításához. A termálvízben található ásványi anyagok és nyomelemek táplálják és revitalizálják a bőrt, miközben csökkentik az irritációt és enyhítik a bőrproblémákat, például a vörösséget vagy a viszketést. Az Uriage Eau Thermale termékcsalád segíthet megőrizni és javítani a bőr egészségét és megjelenését, így hozzájárulva az emberek életminőségének javításához.