Rendeld házhoz és mi ingyenesen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Dermato Clean 3in1

5termék 15

DermatoClean- tisztítja és hidratálja a bőrét!


Az Eucerin DermatoClean 3in1 egy innovatív és sokoldalú bőrápolási termék, amely egyszerre három fontos funkciót lát el: tisztítás, tonizálás és sminkeltávolítás. Az Eucerin márka a bőrgyógyászati kutatásokban és fejlesztésekben való részvételéről ismert, és a Dermato Clean 3in1 termékei is a bőr egészségére összpontosítanak, miközben kényelmes és hatékony bőrápolást biztosítanak.. Az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] arctisztítók a rendkívül gyengéd tisztító összetétel mellett hialuronsavat és egyéb természetes hidratáló összetevőket is tartalmaznak, hogy segítsék a bőr természetes nedvesség-egyensúlyának fenntartását. A termékek nem tartalmaznak alkoholt, színezéket és illatanyagot, amelyek gyakran irritációt okozhatnak a bőrön, különösen az érzékeny bőrű embereknél.


A Dermato Clean 3in1 azok számára készült, akik szeretnék egyszerűsíteni a napi bőrápolási rutinjukat anélkül, hogy lemondanának a hatékonyságról. Az egyedülálló formuláció három fő szakaszt integrál: tisztítás, tonizálás és sminkeltávolítás. Ez a három az egyben megközelítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen termékkel kezeljék bőrük tisztaságát és frissességét, miközben a sminktől is megszabadulnak. A Dermato Clean 3in1 formuláció nem csak a könnyű sminkeltávolítást teszi lehetővé, hanem óvatosan is bánik a bőrrel, minimalizálva az irritációt és a szárazságot.
A termékcsaládban található összes termék klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan alkalmazható érzékeny bőrön is. A bőr tiszta és puha lesz tőle.


A tisztító és tonizáló hatásokat az Eucerin Dermato Clean 3in1 speciális formulációi biztosítják, amelyek segítenek eltávolítani a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és a bőrön található egyéb szennyező anyagokat. Emellett tonizáló hatásuk segít visszaállítani a bőr természetes pH-egyensúlyát, frissességet és üdeséget biztosítva.
Az sminkeltávolításra való képesség teszi ezt a terméket rendkívül praktikussá, különösen azok számára, akik szeretnék a sminkeltávolítást integrálni napi bőrápolási rutinjukba.

A termék könnyen használható a mindennapi bőrápolási rutin részeként. Az Eucerin Dermato Clean 3in1 lehetőséget kínál azoknak, akik keresik a kényelmes és hatékony bőrápolási megoldást, és szeretnék egyszerre elvégezni a tisztítás, tonizálás és sminkeltávolítás lépéseit.

Az alkalmazás előtt mindig ajánlott ellenőrizni az összetevőket és szükség esetén konzultálni egy bőrgyógyásszal, különösen azok számára, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek vagy specifikus bőrproblémákkal küzdenek.