Rendeld házhoz és mi ingyensen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

D.S.

7termék 17

Viszket és érzékeny a fejbőröd?

Korpásodással küzdesz?

Megoldást hozhat a problémádra az Uriage D.S. termékek.

Az Uriage DS (Dermo-Soothing) termékcsalád kifejezetten azoknak szól, akiknek a bőre hajlamos a korpásodásra, a viszketésre és az irritációra. Seborrheás bőrfelületek, vörösödő és pikkelyesen hámló foltok ápolása. A D.S. HAIR az első olyan haj és fejbőr ápolására kifejlesztett termékcsalád, mely az Uriage termálvíz jótékony hatásainak alkalmazásával készül.

A D.S. termékek gyorsan megnyugtatják a bőrfelületen jelentkező kivörösödő, irritált foltokat, megszüntetik a pikkelyes hámlást, helyreálítják a bőr komfortérzetét, az arcon, testfelületen vagy fejbőrön egyaránt.

A korpa oka ellen küzd a pirokton-olamin és cink-laktát antiszeptikus és faggyúképződést szabályozó kombinációjának köszönhetően egyszerre segít leküzdeni a korpás és/vagy seborrhoeás tünetek fő okozóit, a Malassezia gombákat és gátolja azok ismételt túlszaporodását és a tünetek kiújulását.

Nyugtat:
Szabadalmaztatott TLR-2 Regul komplex, Uriage termálvíz és havasi gyopár kivonat tartalma megnyugtatja a fejbőrt, enyhíti az irritációt, a viszketést és erősíti, védi a bőrfelületet, így segítve a tünetek gyors enyhülését.

Tisztít:
Szappanmentes összetétele kíméletesen, a bőr irritációja és kiszárítása nélkül tisztít és alkalmassá teszi száraz, érzékeny fejbőr ápolására is.

Ezek a termékek célzottan kezelik a bőrproblémákat, miközben kíméletesen ápolják és hidratálják azt. Íme néhány kiemelt termék ebből a családból:

Uriage DS emulzió: Ez az emulzió célzottan tervezett az érzékeny, irritált, korpás bőr kezelésére. Nyugtatja a bőrt, csökkenti a viszketést és segít visszaállítani a bőr egyensúlyát.

Uriage DS habzó gél: Gyengéd, tisztító gél, amely hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. Ideális az érzékeny, korpásodásra hajlamos bőr mindennapi tisztítására.

Uriage DS sampon: Speciálisan kifejlesztett sampon a korpásodás kezelésére. Segít megszabadulni a fejbőrön lévő korpától, miközben megőrzi a fejbőr természetes egyensúlyát.

Uriage DS Lotion spray: Ez a termék segít csökkenteni a bőr felszíni szárazságát és durvaságát, miközben hidratál és nyugtat. Ideális az irritált, korpásodásra hajlamos bőr kezelésére.

Az Uriage DS termékcsalád teljes körű megoldást kínál az érzékeny, korpásodásra hajlamos bőr gondozására és kezelésére, hogy visszaállítsa annak egészséges állapotát és kényeztesse azt.