Kövess minket!

Bariéderm

13termék
 

Elszigetelő, védő és regeneráló bőrápolás az Uriage Bariederm termékekkel


Bőrápoló termékek speciális problémákra, mint irritáló hatások (kémiai anyagok, dörzsölés) által igénybe vett bőr vagy kirepedezett, nehezen gyógyuló bőr védelme és regenerálása. Ezek a termékek különleges formulákat tartalmaznak, amelyek segítenek megőrizni és helyreállítani a bőr természetes védőbarrierjét. A Bariéderm termékcsaládot általában különböző bőrproblémákkal küzdő emberek számára ajánlják, ideértve az irritációt, a kiszáradást, az érzékenységet és az egyéb bőrkárosodásokat.


A Bariéderm termékcsalád különféle termékeket kínál, amelyek különböző bőrproblémák kezelésére és megelőzésére szolgálnak. A termékek számos különböző összetevőt tartalmaznak, mint például a glicerin, a panthenol, a cink-oxid és az ásványi olajok. Ezek az összetevők hatékonyan hidratálják, táplálják és védelmezik a bőrt, miközben segítenek csökkenteni az irritációt és enyhíteni a bőrproblémákat.


A Bariéderm termékcsalád különlegessége az, hogy különleges technológiákat alkalmaz a bőrbarrier védelmére és helyreállítására. Tartalmaznak olyan összetevőket, mint például a szilikonok, amelyek segítenek létrehozni egy vékony védőréteget a bőrön, ami megakadályozza a nedvességvesztést és megvédi a bőrt a káros külső hatásoktól, például a szennyeződésektől és a káros UV-sugárzástól.


A Bariéderm termékcsalád használata számos előnnyel járhat a bőr számára. Elsősorban segít megőrizni és helyreállítani a bőr természetes védőbarrierjét, amely létfontosságú a bőr egészségének fenntartásához és a bőrproblémák megelőzéséhez. Emellett ezek a termékek gyorsan enyhítik az irritációt és a kényelmetlenséget, így ideálisak lehetnek az érzékeny vagy sérült bőr ápolására.


Uriage Bariederm termékcsaládjának néhány kiemelkedő tagja:


Uriage Bariederm ajakbalzsam: Kifejezetten az érzékeny és száraz ajkak ápolására kifejlesztve, hidratál és regenerál.
Uriage Bariederm Cica krém: Segít meggyógyítani és védeni a sérült bőrt, például kisebb égési sérüléseket vagy bőrirritációkat.
Uriage Bariederm Cica krém SPF50+: Hasonlóan a Cica-Creme-hez, de ez tartalmazza a magas fényvédő faktort is, ami extra védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen.
Uriage Bariederm Cica spray: Gyorsan felszívódó, könnyű formula, amely segít meggyógyítani és nyugtatni a sérült bőrt, ideértve az irritációt és a kisebb sebeket is.


Cica Daily
Illatmentes napi hidratáló ápoló termékek, amelyek erősítik és helyreállítják a mindennapi külső agresszióktól sérült bőrt, ragyogóvá, egyenletessé és finomabbá varázsolják a bőr textúráját.


Szerezd be őket a Pirulafutáron!