Rendeld házhoz és mi ingyenesen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Aquaphor

4termék 14

Aquaphor védi és megnyugtatja a sérült bőrt!

Az Eucerin Aquaphor egy rendkívül népszerű és hatékony bőrápoló termékcsalád, melyet a bőr különféle problémáinak kezelésére terveztek. Az Eucerin márka hírnevét a klinikailag bizonyított, magas minőségű formulációiról és az érzékeny bőrre való figyelemmel készült termékeiről szerezte meg. Az Aquaphor termékcsalád különlegessége abban rejlik, hogy rendkívül sokoldalúan alkalmazható, és számos bőrállapot esetén nyújt segítséget.


Az Eucerin Aquaphor Regeneráló kenőcs azt az SOS ápolást nyújtja a száraz vagy rendkívül száraz, töredezett és irritált bőr számára, amire annak szüksége van. A vízmentes kenőcs gyengéd, féligáteresztő védőréteget képez a bőrön, mely biztosítja a vízpára és az oxigén természetes ki-be áramlását, így engedi a bőrt „lélegezni” és erősíti természetes védelmi funkcióit. A kenőcs formuláját glicerin és panthenol gazdagítja. A glicerin hatékony hidratáló, mely megköti és a bőrben tartja a vizet, a panthenol pedig segít felgyorsítani a regenerációt, és szintén kiválóan hidratál.


Kinek javasoljuk a termékeket?


Azoknak akik száraz, berepedezett bőrproblémával küzdenek. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy az illatanyag- és tartósítószer-mentes Eucerin Aquaphor Regeneráló kenőcs rendbehozza a nagyon száraz, töredezett és irritált bőrt! A krém hatékonyan segít megelőzni a bőr nedvességvesztését, miközben védő réteget képez a külső környezeti hatások ellen.


Az Aquaphor kiválóan alkalmazható a száraz, repedezett ajkak, könyökhajlatok, térdhajlatok és kézfejek kezelésére. Sokan használják napégés után is a bőr megnyugtatására és hidratálására. Az Aquaphor gyógyító hatása abban rejlik, hogy támogatja a bőr regenerációját és segít helyreállítani a bőr természetes védőrétegét.


A termék összetevői között megtalálható a pantenol, amely hozzájárul a bőr hidratáltságához és regenerációjához.
Az Eucerin Aquaphor különféle kiszerelésekben és formákban érhetőek el. Például tubusos, tégelyes vagy spray-s változatban. Az egyszerű és hatékony kialakítás lehetővé teszi a gyors és kényelmes alkalmazást a mindennapi bőrápolási rutinban.


Az Aquaphor nemcsak a száraz bőrű emberek körében népszerű, hanem azok körében is, akiknek érzékeny bőrük van, és olyan terméket keresnek, amely megfelel a bőr igényeinek anélkül, hogy irritációt okozna. Az egyedülálló formulációja és a hosszantartó hidratáló hatása miatt az Eucerin Aquaphor kiváló választás a bőrápolási szükségletek kielégítésére, és egy olyan termék, amely sokak számára megbízhatóan teljesít a mindennapi bőrápolás terén.