Minden 30.000.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

LXR MIKROBIOM KOMPLEX KAPSZULA 30X
LXR MIKROBIOM KOMPLEX KAPSZULA 30X
3 699 Ft

LXR MIKROBIOM KOMPLEX KAPSZULA 30X

LXR MIKROBIOM KOMPLEX KAPSZULA 30X
LXR MIKROBIOM KOMPLEX KAPSZULA 30X
LXR MIKROBIOM KOMPLEX KAPSZULA 30X

A humán bélflóra részét képező 11-féle jótékony baktériumtörzzsel. 

A hatóanyagkombináció a bélflóra felépítéséhez hasonló összetettséget és arányokat képvisel. Laktózintoleranciával küzdők is fogyaszthatják.

EP kártyára elszámolható
nem
Raktáron
3 699 Ft
Részletek

Termékismertető:

Az LXR MIKROBIOM KOMPLEX 11-féle jótékony baktériumtörzset tartalmaz, melyek megtalálhatók az emberi bélflórában és aktív alkotóelemét képezik a szervezettel szinergikusan együttműködő (emésztés, vitaminok termelése, immunvédekezés stb.), a vastagbélben található bakteriális élőflórának.

A készítmény nem tartalmaz védőhatásokat ugyan közvetítő, de a normál bélflóra részét nem képező állati eredetű vagy mesterségesen erre a célra alakított (pl. genetikailag módosított) baktériumelemeket. Az átlagos termékekhez képest nem csak néhány bélbaktériumtípus pótlását biztosítja. A hatóanyagkombináció a bélflóra felépítéséhez hasonló összetettséget és arányokat képvisel.

Laktózintoleranciával küzdők is fogyaszthatják. Szabályozott hatóanyagleadású kapszulája csak a bélben oldódik, ezért az adagonkénti 5 milliárd bélbaktérium a gyomron keresztül sértetlenül és maradéktalanul jut el a bélbe.

Összetevők:

Inulin, kapszula anyaga: hidroxi-propil-metil-cellulóz, Lactobacillus rhamnosus (LMG 25626), Bifidobacterium lactis (LMG 18314), Bifidobac­terium longum (LMG 26652), Bifidobacterium breve (LMG 13208), Lactobacillus casei (LMG 6904), Lacto­bacillus paracasei (LMG 7955), Lactobacillus reuteri (LMG 9213), Lactobacillus plantarum (LMG 26367), Lactobacillus acidophilus (LMG 8151), Lactobacillus bulgaricus (LMG 27274), Bifidobacterium bifidum (LMG 25628)

Készítményeink laktóz-, glutén-, tejfehérje-, tojásfehérje- és szójamentesek.

Adagolás:
Gyermekeknek 3 éves kortól napi 1 kapszula, felnőtteknek (12 éves kortól) napi 1-2 kapszula.

Ha a gyermek a kapszula bevételére még nem képes, akkor a kapszula széthúzásával a porkeverék önmagában vagy nem túl forró folyadékba keverve is elfogyasztható.

FIGYELMEZTETÉSEK:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A terhesség és a szoptatás ideje alatt történő használatról konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészével!

Adatok
Cikkszám
ND52743
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!