Kövess minket!

         

IVEX SZIRUP KOHOGES ELLEN 100ML
IVEX SZIRUP KOHOGES ELLEN 100ML
2 799 Ft

IVEX SZIRUP KOHOGES ELLEN 100ML

Az Ivex köhögéscsillapító szirup száraz és váladékos köhögés esetében használható. Enyhíti az irritációt, védi a nyálkahártyát és elősegíti a nyák leválását.

Elérhető kiszerelések
100 ml
EP kártyára elszámolható
igen
Raktáron
2 799 Ft
Részletek

Mit érdemes tudni az Ivex köhögés csillapító szirupról?

A bizonyított hatékonysággal bíró természetes kivonatok jelenlétének köszönhetően, az Ivex egy, a nyálkahártyára tapadó réteget képez, mely, növelve a felső légút funkcionalitását, enyhíti a köhögést, véd az irritációktól, kifejezetten télen, illetve amikor a külső hatások (hideg, szmog, por és füst) által okozott irritációk kezelésére van szükség. Használható száraz és váladékos köhögés esetében, enyhíti az irritációt, védi a nyálkahártyát és elősegíti a nyák leválását.

Alkalmazás:

Lehetőleg étkezések között kell bevenni. Rázza fel az üveget használat előtt. Napi ajánlott adag, 1 és 4 év közötti gyermekek kétszer 5 ml naponta. 4 év feletti gyermekek és felnőttek, kétszer 10 ml naponta. Gyermekek esetében megfelelőbb, ha az alvást megelőzően legalább egy órával korábban kerül használatra, mivel a cukor összetevők serkenthetik a gyermekek aktivitását. A terméknek egy védő akadályt kell képeznie a nyálkahártyán, javasoljuk, hogy a termék használatát követő 45-60 percig kerülje az étkezést és/vagy az ivást. Orvossal vagy gyógyszerésszel történő egyeztetés ajánlott a három év alatti gyermekeknek történő adást megelőzően. 3 napos használatot követően továbbra is fennálló tünetek esetén egyeztessen orvossal. Használat után gondosan zárja le az üveget. Ne alkalmazza, ha allergiás vagy túlérzékeny bármely összetevőre.

Hatóanyag:
Borostyán (Hedera helix) kivonat (DER: 1 – 2:1) titrált és szabványos hederageninben 3,5‑%, vegyes virágméz, nyálkában gazdag orvosi ziliz (Althaea o icinalis) kivonat 1‑%, kakukkfű (Thymus vulgaris) kivonat 0,3‑% fruktóz, tisztított víz, xantángumi, aroma, citrom illóolaj, citromsav, kálium-szorbát, nátrium-benzoát.

Adatok
Cikkszám
ND49312
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!