Kövess minket!

BERES PRIMOMED OLDAT SEBKEZELO  60ML
BERES PRIMOMED OLDAT SEBKEZELO 60ML
3 609 Ft

BERES PRIMOMED OLDAT SEBKEZELO 60ML

Bárhol, bármikor gyors, szakszerű és bőrbarát megoldás sebek és sérülések ápolására. A Béres PrimoMed kettős támogatást nyújt, megelőzi a fertőzéseket és elősegíti a sebgyógyulást, foltok nélkül.

Elérhető kiszerelések
60 ml
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND49241
Raktáron
3 609 Ft
Részletek

A Béres PrimoMed sebápoló spray horzsolások, zúzódások, vágások, enyhe fokú égési, forrázási sérülések esetén segít a fertőzések megelőzésében, valamint a sebgyógyulás elősegítésében.

MIKOR AJÁNLOTT HASZNÁLNI? Horzsolások, zúzódások, vágások, enyhe fokú égési, forrázási sérülések kezelése esetén, ép bőr tisztítására, a fertőzések megelőzésére és a sebgyógyulás elősegítése érdekében. Sebek ápolására, a hegszövet eltávolítására és a fertőzések megelőzésére + Horzsolások, zúzódások, vágások, enyhe fokú égési, forrázási sérülések és ép bőr kezelésére + Segít megelőzni a biofilm kialakulását és sérült bőrön nem okoz irritációt + Felhasználható kötszer nedvesítésére, valamint a beszáradt kötszer fellazítására

HOGYAN KELL ALKALMAZNI? Egyszerűen használható, permetezhető folyadék, amit az érintett területen kell alkalmazni, ezáltal kimosva a sebet, eltávolítva az idegen részecskéket. Szükség esetén a seb környezetének ápolásához is használható.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!