Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

CLARASEPT DERM FERTOTLENITO 250ML

Higiénés kézfertőtlenítés, sebészi bemosakodás, bőrfertőtlenítés során alkalmazható készítmény.
Elérhető kiszerelések
250 ml
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND46301
Raktáron
Részletek
Antimikrobiális spektrum:
Baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, virucid (HBV és HIV inaktiváló hatású is.

Koncentráció és behatási idő:
  • A készítményt mindig töményen, hígítatlanul kell alkalmazni.
  • Higiénés kézfertőtlenítés: az adagolóból 5 ml. készítményt juttatunk a tenyérbe, melyet 30 másodpercen keresztül bedörzsölünk a kéz bőrébe.
  • Sebészi bemosakodás: az ún. tisztasági kézmosás után, az adagolóból 5 ml készítményt juttatunk a tenyérbe, melyet 1 percig alaposan eldörzsölünk a kézen és az alkarokon. A műveletet még négyszer meg kell ismételni. A bemosakodás ideje: 5 perc. Sebészi bemosakodáshoz szükséges mennyiség: 5x5 ml = 25 ml. Sebészi bemosakodás ideje: 5x1 perc = 5 perc. Abban az esetben, ha a bemosakodást megelőző tisztasági kézmosás után kéztőrlés történik, akkor a száraz kézre min. 5 ml kézfertőtlenítőszert adagolunk, amelyet a kézen és az alkaron 1,5 percig alaposan eldörzsölünk, majd a műveletet megismételjük. Ebben az esetben a sebészeti bemosakodás ideje 3 perc.
  • Bőrfertőtlenítés: injekciók, punkció, vérvétel előtt a fertőtlenítési idő 30 másodperc. Műtéti bőrfelület fertőtlenítése: 3 perc. Faggyúmirigyekben gazdag bőrfelület fertőtlenítése: 10 perc.

Összetétel:
Alkoholok, orto-fenil-fenol, tenzid, bőrápoló adalék, víz.
Tárolás és eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, jól szellőztethető, hűvös helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve 3 évig eltartható.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!