Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

CIKATRIDINA KENOCS  30G
CIKATRIDINA KENOCS 30G
5 549 Ft

CIKATRIDINA KENOCS 30G

A CIKATRIDINA kenőcs hatása a benne lévő mukopoliszacharidnak, a hialuronsavnak köszönhető, ami a szerve­zet számos szövetében is nagy mennyiségben található meg. A hialuronsav a szövetek szerkezetét erősíti, így a szövet tónusát, tápanyagellátását és rugalmasságát javítja. Számos klinikai vizsgálat bizonyította, hogy a hialuronsav képes felgyorsítani és javítani az újrahámosodás és a szövethelyreállítás folyamatát.

Elérhető kiszerelések
30 g
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND38687
Raktáron
5 549 Ft
Részletek

Helyreállító folyamatok kiegészítő kezelésére a következő esetekben: Irritációk és pirosodások Hámlasztó kezelések, epiláció és lézer után Felületi sebek: berepedések, karcolások, horzsolások, kiütések, első- és másodfokú égési sérülések, felületi vágások Mély sebek: műtéti sebek, felfekvéses sebek, fekélyek

HOGYAN KELL ALKALMAZNI?

A kenőcsöt finom masszírozó mozdulatokkal vigye fel az érintett területre, melyet szükség esetén gézzel véd­jen. Mosson kezet a készítmény alkalmazása előtt és után.

MIKOR ÉS MENNYI IDEIG KELL A KÉSZÍTMÉNYT ALKALMAZNI?

Ha az orvos másképp nem rendeli, naponta 2-3-szor alkalmazandó. Az alkalmazás időtartama a tünetek vál­tozásától függ, szükség esetén a CIKATRIDINA kenőcs hosszantartó kezelésre is alkalmas.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!