Kövess minket!

LRP: ANTHELIOS SPF50+ FLUID 50ML
LRP: ANTHELIOS SPF50+ FLUID 50ML
9 499 Ft 
7 599 Ft
20

LRP: ANTHELIOS SPF50+ FLUID 50ML

LRP: ANTHELIOS SPF50+ FLUID 50ML
LRP: ANTHELIOS SPF50+ FLUID 50ML
A La Roche-Posay nagyon magas védelme extra hosszú hullámú UVA-sugárzás elleni szűrővel.
Raktáron
9 499 Ft 
7 599 Ft
Kezdete: 2024.05.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 900 Ft
Részletek

Jellemzők:

Nagyon izzadság- és vízálló. Nem illatosított. Úgy fejlesztették, hogy ne csípje a szemet. Nagyon magas UVA/UVB-védelem. Segít megelőzni a légszennyezés és az infravörös-A sugárzás által kiváltott oxidatív stresszt.

 

Figyelem: A túlzott napozás veszélyes. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Ne tartózkodjon túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. Kerülje a szem környékét. *(340-400nm) = hosszú hullámú UVA / (380-400nm) = a spektrum vége, amit extra hosszú hullámú UVA-nak nevezünk.

Nagyon magas UVA/UVB-védelem. Segít megelőzni a légszennyezés és az infravörös-A sugárzás által kiváltott oxidatív stresszt.

Használata:
A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. Kerülje a szem környékét.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!